Не ни разбирайте погрешно! Смятаме, че любовта и топлите чувства

...
Не ни разбирайте погрешно! Смятаме, че любовта и топлите чувства
Коментари Харесай

Романтика от AliExpress: Пиленцата от Монако станаха за смях, луксът им за 10 лв. от пазара

Не ни разбирайте неправилно! Смятаме, че любовта и топлите усеща би трябвало да се показват всеки ден и методът, по който това се прави, няма никакво значение.

Но, когато се представяш за най-луксозната и фамозната двойка в България, някак си упованията към теб са други. Така Пиленцата от Монако станаха за смях за следващ път.

Виж още: Преди и след филтрите: Биляниш сподели същинската си същина, акнето е на разположение

Мъжкото пиленце, така наречен Боби Манекена, очевидно е решил да се покаже като романтик номер едно на републиката и е подарил цветя на Нина. Само че тук не очаквайте тези сто/хиляда рози, които сме привикнали да виждаме от инфлуенсърски профили, които нямат претенцията даже да са първокласни. Не, тук романтиката коства тъкмо 10 лева от цветарския магазин на пазара:

" Доста първокласно цвете ", означават с подигравка под фотографията. Друга мацка добавя: " От скъпите, въпреки всичко могат да си ги разрешават ".

Не очаквайте иронията да бъде разбрана от Нина, тя даже е харесала коментара и е поставила емоджи " топ " под него. Както се споделя те я плюят, тя си мисли, че дъжд вали. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР