Не напразно женският колектив често се сравнява със серпентариум, а

...
Не напразно женският колектив често се сравнява със серпентариум, а
Коментари Харесай

Змийско царство: Как да оцелеем в недружелюбен дамски екип

Не на вятъра женският колектив постоянно се съпоставя със серпентариум, а жителите им постоянно се съпоставят с типове влечуги. Освен това, вкъщи тези хора може да са съответни и сладки, само че на работа се трансформират в отровни змии. Това се демонстрира изключително постоянно, когато има или малко мъже, или въобще няма. Защото мъжкото наличие кара дамите да сдържат инстинктите си. Ако имате „ шанс “ да влезете в такава работна среда, изучете всички типове отровни представители и намерете верния антидот.

1.       Кобра

Змийската кралица нормално се откроява от останалата част от серпентариума, има доста артистичност, обича да я гледат. Тя се облича експресивно, даже предизвикателно, боядисва се блестящо. В обстановка, в която това не се случва, кобрата по всевъзможен вероятен метод притегля изкуствено, включва манипулатора. Този представител на груповите влечуги е най-опасният и е много мъчно да се конкурирате с него.

Забравете за съревнованието с кобрата - безполезна тактичност, оставете на звездата правото да блесне.
Дребните елементи, които мъжете виждат в дамите
Смята се, че мъжете не обръщат внимание на дребните елементи и виждат единствено нещата на повърхността. Факт е, че те виждат някои незнач...
Прочети повече
2.       Усойница

Усойницата не е толкоз отровна, само че въпреки всичко е доста рискова, тъй че тя постоянно е подготвена да аргументи проблеми. Тя е задоволително сладка, усмихната, не пести похвали, хвали се. Този тип драговолно клюкарства, в случай че му бъде поверена и най-малката загадка. В същото време не очаквайте открита борба от усойницата, нейната тактичност е последователно, зад тила. Просто стойте настрани.

3.       Гърмяща змия

Този тип се държи встрани, в най-отдалечения ъгъл. Тя е задоволително търпелива, може да чака жертвата дълго и настойчиво. Змия от този вид първоначално прави положително усещане, знае по какъв начин да слуша, знае по какъв начин да угоди, постоянно споделя това, което желаят да чуят от нея. Но скоро ще видите, че към вас се отнасят като към благосъстоятелност. Например, в случай че отидете да пазарувате с различен човек или хапнете с различен сътрудник по време на отмора, ще се излее доста възмущение. Освен това ще бъде толкоз явно и мощно, че целият екип ще разбере, че сте неприятен другар и всичките ви секрети ще се схванат.

Ако ви хвали и ви споделя хубави неща, благодарете, само че не го приемайте за чиста мнета.
Психолозите разкриха тайната на женското пиене
Учените са открили, че за дамите е задоволителен единствено един стресов фактор, с цел да предизвика несъразмерна консумация на алкохол. Изследване...
Прочети повече
4.       Боа

Това е спокоен тип змия, неотровна, само че не доста приятна. Тактиката на боата е напълно друга. Тя постепенно, безшумно, незабелязано ви обгръща и по-късно стартира да ви дави. Такава змия работи като мъж, тя е уверена в себе си и в своята праведност. Тя обича грешките на другите хора, нейната тактичност е да чака неточност и да й се радва, като акцентира своята непорочност. Но удавът е доста интензивно в спор, упреква, може да крещи, да покачва звук. Най-често стилът на тази змия е мъжки.

Ако боата крещи, мълчете в отговор, просто наблюдавайте. По-добре в този миг да мислите за нещо друго, тананикайте или пребройте до 100.

5.        Водна змия

Най-незабележимият представител на серпентариума, който нормално стои настрани. Работи доста, приказва малко, само че чува и помни всичко. Неговите тактики са стои, пътува, натрупа информация за пропуски и ги показвате в най-неподходящия за вас миг. Перфектно заобикаля. Изглежда строга и делова.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР