Не можем да призовем партиите и коалициите да не използват

...
Не можем да призовем партиите и коалициите да не използват
Коментари Харесай

ТЕЦ Марица 3 с призив към партиите: Стига толкова!

" Не можем да призовем партиите и обединенията да не употребяват Топлоелектрическа централа Марица 3 Димитровград, тъй като си даваме сметка, че всеки мегават, създаден в България, е значим за решение на рецесията и уравнението с енергийната диверсификация. Кризата не е единствено енергийна, само че и финансова и всички я усещаме по джоба си " - това обявиха от топлоелектрическата централа в Димитровград.

" Топлоелектрическа централа Марица 3 Димитровград е добър шеф с една от най-хубавите в града междинни работни заплати. В тази връзка считаме, че ограниченията за основаването на всяко ново или опазване на остаряло работно място също са част от политическия спор, който всеки димитровградчанин желае да чуе ", пишат още от централата.

-->

" Можем обаче да призовем политическите фигури, партиите и обединенията да не употребяват страховете на хората за персонални облаги и повдигане на рейтинг. В тази връзка ще напомня обстоятелствата:

1. Топлоелектрическа централа Марица 3 Димитровград закупи и подари на Общината 2 чисто нови измервателни станции. Причината е остарялата градска измервателна станция, на която се употребяват данните и за която с комисия от редица институции е взето решение да се подхващат дейности, които са останали на хартия още преди доста години.

2. Няма нито едно премерване на площадката на Топлоелектрическа централа Марица 3 Димитровград, което да демонстрира превишения отвън нормите на комплексното ни позволение, включително от мобилната станция, позиционирана за към месец.

3. Завишенията, показвани от градската станция, продължиха и след прекъсване на работата на Топлоелектрическа централа Марица 3 Димитровград. Когато работим, ни издават наставления да понижим товара и стартира говорене по какъв начин застрашаваме здравето на хората, а когато не работим – успокояват жителите, че същите стойности са естествени и не заплашват здравето им.

Считаме, че всички ние сме задоволително уплашени от тежката зима, която ни следва, с цел да позволим в името на рейтинга си разнообразни партии или обединения да размахват и още един боязън – този за здравето ни. Кризата от коронавирус пандемията към този момент свърши това по безапелационен за всеки български жител метод. Затова отговорно ще кажем стига толкоз спекулации! ", се споделя на финала на обръщението.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР