Не можем да повярваме на очите си! Една от най-успешните

...
Не можем да повярваме на очите си! Една от най-успешните
Коментари Харесай

Петканова с нова провокация-напуска инстаграм

Не можем да повярваме на очите си! Една от най-успешните българки инфлуенсъри Александра Петканова, която съумя даже жилище да си купи с облагите си от платени изявления в Инстаграм, съобщи че обществената мрежа ѝ омръзва от ден на ден. Моделката показа това словоизлияние под формата на стори, като написа следното: "Лично на мен платформата взе да ми омръзва и извозвам по-малко време в Инстаграм ".Тя даже дефинира обстоятелството, че ѝ е писнало от обществената мрежа, като "креативен застой ".



И въпреки всичко, знае се, че Петканова обича сходни провокации и е прекомерно евентуално да не приключи активността си в Инстаграм, а единствената ѝ цел е да предизвика почитателите си както направи това през зимата с измислената разлъка с мъжа си. Все отново, малко българки съумяват да генерират подобен триумф в мрежата, с какъвто може да се похвали тя. Пък и без обществената мрежа няма по какъв начин да устоя фамилията си, тъй като помним, че хубавицата е най-скъпо платената инфлуенсърка.

С по два бона за един пост в Инстаграм и по 500 за стори, дамата на Лудия кореспондент отвя по доходи предходния отличник в класацията – Николета Лозанова, която пък за обява получава по 1500 лева На трето място е фитнес-инструкторката Биляна Йотовска, която прибира 1200 лева за един пост и стори в Инстаграм, напомня Woman.bg.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР