Не можем да подкрепим ГЕРБ заради неготовността им за съдебна

...
Не можем да подкрепим ГЕРБ заради неготовността им за съдебна
Коментари Харесай

ДБ не искат ГЕРБ заради Гешев, но Йорданова призова: Нека да оставим сръдните и поведението на обидени деца

Не можем да подкрепим ГЕРБ поради неготовността им за правосъдна промяна. Няма по какъв начин да имаме една персона като Иван Гешев. Очакваме ГЕРБ да имат подготвеност за промяна в прокуратурата. Това съобщи пред Българска национална телевизия от " ". 

" Антикорупционното законодателство не е задоволителна стъпка. За да има битка с корупцията би трябвало да има една ефикасна прокуратура, стигаме единствено до образуване на едни институции. "

" Надявам се през днешния ден всички партии да се срещнат с акад. Денков. Нека да оставим сръдните и държанието на афектирани деца, да стартираме да приказваме и да търсим точките на секване. Дори и да не сме съгласни, дано в духа на Коледа, да разбираем умерено какво не е наред ", сподели тя. 

" Демократична България смята, че първо би трябвало да бъдат сложени дилемите и по-късно да се търсят хора, които да ги осъществят. Демократична България ще упорства да бъде включена правосъдната промяна и модернизацията на страната, доста ясни и амбициозни стъпки за отстояване на независимостта на България ", сподели Надежда Йорданова
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР