Не може да има сглобка с хора, които не си

...
Не може да има сглобка с хора, които не си
Коментари Харесай

Борисов за ПП-ДБ: Не си дават реална представа какво са сътворили

Не може да има сглобка с хора, които не си дават действителна визия за това, което са сътворили, както и за това, което може да се направи, а търсят по всевъзможен метод да трансферират личната си виновност на някой различен. Това сподели в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Отново сглобка – доста зависи кой по какъв начин ще се показа, кой от тях има интегритет с цел да вземат участие в сходни диалози, акцентира той.

По-рано акад. Николай Денков от ПП-ДБ обявиха, че ГЕРБ саботира Плана за възобновяване и резистентност и правосъдната промяна, тъй като законите в комисии не се придвижват напред. " Не мога да допускам, че ПП-ДБ са споделили такова нещо, разяснява Борисов. " Преди 3 години ГЕРБ вкара България в Европейския банков съюз, в еврозоната, остави безусловно подготвен, контрактуван с Еврокомисията ПВУ. Да кажеш, че ГЕРБ са отговорни, е несериозно, акцентира той. Акад. Денков да отговори за какво 3 години, откакто бяха в кабинети, единствено България нямаше проект ", настоя Борисов.

Колкото до желаната от „ Възраждане ” оставка на Росен Желязков като ръководител на Народно събрание, Борисов съобщи, че това са прочувствени прояви на неустановеност и некадърност. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР