Не може да има нищо ново между в отношенията между

...
Не може да има нищо ново между в отношенията между
Коментари Харесай

Вацев: В България, която е на 80% русофилска страна, афера с руски шпиони не може да впечатли особено

Не може да има нищо ново сред в връзките сред България и Русия. Сега чакам да се отнасят към нас със умерено и печално схващане. Русия няма да се разсърди и допускам, че формалната държавна позиция на Кремъл ще бъде, както и до момента.
Това съобщи доцент Валентин Вацев особено за рубриката " Обективно " по телевизия " Евроком " във връзка шпионския скандал, разиграл се последните дни у нас.
 Господин Гешев, който пие водка, е сътрудник на Путин, нали? Господин Гешев, който пие водка, е сътрудник на Путин, нали?
Група от военни и висши чиновници е шпионирала за Русия, казусът е невиждан. Тoвa зaяви глaвният прoкурoр Ивaн Гeшeв пo врeмe нa...

" Шоу стратегиите бяха до момента. Да си спомним, че предстоят избори - това можеше да върви в Полша, тъй като полската русофобия е класическа ", сподели още по тематиката интернационалният анализатор.
По думите му новият съветски дипломат у нас Н. Пр. Елеонора Митрофанова още няколко пъти ще съобщи, че това за глупави и хлапашки измислици .
" Накрая Митрофанова ще призове някой съд да се изкаже, като този съд би трябвало да постави на масата всички доказателства " за " и " срещу " достоверността на шпионската спекулация ", добави още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР