не могат да доведат до проблем. Президентът има широк спектър

...
не могат да доведат до проблем. Президентът има широк спектър
Коментари Харесай

Радан Кънев не очаква криза около назначаването на служебния кабинет

не могат да доведат до проблем. Президентът има необятен набор от лица, които може да избере за длъжностен министър председател. Предишният вид водеше до свръхконцентрация на власт. Това съобщи в ефира на БиТиВи евродепутатът Радан Кънев.

Според него предварителните избори слагат опасности пред България. По думите му би трябвало да се оправим с национални задания, изискващи несъмнено парламентарно болшинство. Това държавно управление, което имахме гарантираше националната ни сигурност и принадлежността ни към Европейски Съюз и НАТО, акцентира той.

Кънев означи, че сега куп законодателни решения се отсрочват за неопределен срок, защото Народното събрание ще работи в избирателен режим.

Евродепутатът посочи, че 9 юни е основна дата. Той съобщи, обаче че значимите процеси стартират след деня на вота за европейски парламент. Според Кънев евровота ще дефинира посоката в която ще се движи Европейски Съюз в идващите пет години. За него е значимо дебата за европейската политика не би трябвало да бъде помрачен.

Радан Кънев разяснява и вътрешнополитическата обстановка. Той упрекна ГЕРБ за това, че отиваме на нови избори. По думите му партията на Борисов е държала мандата, само че е дала поръчка, че. Освен това е отказала да води диалози за реализирането на.
 Радан Кънев: Нови избори могат да имат непредвидими последствия
Радан Кънев: Нови избори могат да имат непредвидими последствия

Евродепутатът има вяра, че към момента има късмет за сформиране на правителство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР