Не мога да тълкувам всичко, изречено от Борисов. Имам предел

...
Не мога да тълкувам всичко, изречено от Борисов. Имам предел
Коментари Харесай

Радев за дрона: Не мога да тълкувам всичко изречено от Борисов, имам предел на фантазията

Не мога да пояснявам всичко, изречено от Борисов. Имам лимит на фантазията. Никой не може да дискредитира държавното управление, с изключение на самото то. Най-голямата опасност за държавното управление сега е господин Борисов с нещата, които приказва и с държанието си. Проблемът на премиера не е дали го следи някакъв китайси дрон, това е параноя.
Това съобщи президентът Румен Радев, който през днешния ден е на посещаване в Перник.

По думите му държанието на премиера е безусловно отклонение от главния въпрос.

" Колкото по-бързо се намерят отговори на въпроса дали са манипулирани фотосите и подправен ли е записът, толкоз по-добре ", съобщи още Радев.

" Прокуратурата е длъжна да се самосезира. В момента е значимо едно – възобновяване на доверието в обществото, а това зависи от установяването на истината ", сподели още президентът.

Държавният глава съобщи, че е извънредно смутен и обезпокоен от фотографията, на която се вижда министър председателят да спи в спалнята си.

" Такова навлизане в персоналното пространство със спящия господин Бойко Борисов е най-опасна. Такова навлизане в персоналното пространство е безумно ", съобщи президентът и разгласи, че е изискал да бъде направена инспекция в НСО по случая.

На въпрос дали има дрон, президентът отговори, че е управлявал и дрон, и аероплан.

Брифингът през вчерашния ден беше опит да се търсят геополитически индулгенции за абсурда на открито и да се основава мотив за смях и насмешки вътре в страната, разяснява още Радев.

Борбата за власт се води сред политическите партии. След като се дискредитира страната, има органи, които следва да открият кой е виновен за това.

Радев разгласи, че ще наложи отчасти несъгласие на закона за Министерство на вътрешните работи, който планува основаване на второ НСО. Това ще се случи с ясно изложени претекстове, само че президентът отхвърли да даде повече детайлности за това.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР