Не мога да си обясня защо един интелигентен човек с

...
Не мога да си обясня защо един интелигентен човек с
Коментари Харесай

Зайкова за проф. Герджиков: Интелигентен човек с безспорни знания се качва на каруца, която върви назад |

Не мога да си обясня за какво един образован човек с безспорни познания се качва на каруца, която върви обратно, заяви пред БНР доайенът в последните две Народни събрания от „ ИТН “ Мика Зайкова, във връзка кандидатурата на ректора на СУ проф. Анастас Герджиков за президент с поддръжката на ГЕРБ. 

Мика Зайкова удостовери, че Има Такъв Народ все по този начин поддържа Румен Радев за втори президентски мандат. Тя чака да има единоборство на хрумвания и визии за ръководство на страната сред Радев и Герджиков. 

Зайкова счита, че в свободната борса за тока у нас е " заложена бомба ": 

" Лошото в България е това, че хората имат ниски приходи, че по този начин наречената свободна борса цените са поклатими. Това е заложена бомба. Не може купувачи на тази борса да купуват на ниска цена ток от АЕЦ Козлодуй на ниска цена и да го продават по-скъпо. Това е чиста нечиста сделка "  

По думите ѝ зимата няма да ни бъде елементарно, само че тя се надява, че след 14 ноември ще се сформира постоянно държавно управление, което да работи за хората. 

" В 45-ото и 46-ото Народно събрание моите сътрудници поставиха клетва и по-късно незабавно я не помниха. Егото на доста хора беше повече от акъла им, това е истината ", разяснява Зайкова. 

Според нея не може заради желанието да бъдеш министър, да се провали едно държавно управление и страната да няма постоянно ръководство.

" Участвах във втория стадий на договарянията. Когато седнахме с сътрудниците от другите партии, включително и Българска социалистическа партия, си говорихме за цели и политики. Имахме близки визии, които в допълнение доближихме. Изведнъж един ден и " Демократична България ", и " Изправи се БГ! Ние идваме " споделиха, че няма да ни поддържат ", описа Мика Зайкова. 

Тя сподели, че от Има Такъв Народ напълно човешки са желали да се схванат с другите и да поемат цялата отговорност. 

1 октомври е Международен ден на възрастните хора. Според Зайкова в случай че " човек мечтае, бори се и работи, той не остарява ":

" А аз съм безвъзвратен работохолик. Не може да се приказва за напреднала възраст, годините са единствено число, които ни дават някакъв опит и преимущество пред тези с по-малко цифри в своята възраст ", сподели още Мика Зайкова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР