Не мога да разбера прибързания, бърз отговор на прокуратурата, от

...
Не мога да разбера прибързания, бърз отговор на прокуратурата, от
Коментари Харесай

Пеевски за Радев: Мистър Кеш го чакам за битка на политическия терен

" Не мога да схвана прибързания, бърз отговор на прокуратурата, от това, което прочете, едно известие в медиите от мен. Аз още не съм си подал питанията, по какъв начин бързо дадоха отговор, че няма ", изрази учудването си депутатът от Движение за права и свободи. " Има доста неща в медиите, никой не реагира от органите, по тази причина ги запитвам ", посочи той.

Пеевски назова президента " мистър Кеш " и разгласи, че го чака за борба на политическия терен. По-рано през днешния ден пък Румен Радев го назова " господин Магнитски ".

" Диктатурата му свърши, няма да се повтори. Днес разбрахме, че ще прави партия, значи скоро имунитетът му ще падне. Мистър Кеш - очаквам го на терена, ръкавицата е хвърлена, аз я одобрявам, очаквам го на терена. Искаме борба на политическия терен ", съобщи пред публицисти Пеевски по адрес на президента.

Той уточни, че Румен Радев сега се крие зад цялостния си имунитет, като напомни и коментара на прокуратурата, че поради това не може да бъде разследван. От това депутатът от Движение за права и свободи заключи, че значи има каузи, само че имунитетът пази президента.

По мотив казаното от президента, че изказванията за съветниците му и така наречен " път на копринката ", са клюки, Пеевски съобщи: " Той по какъв начин взема решение това, мистър Кеш, като последна инстанция в страната ли? " И заключи, че го е извадил от комфортния му комфорт.

" Има доста касиери, има доста дребни кученца, които влачат плячка в тъмната институция ", сподели то още веднъж по адрес на президентската институция. " Очаквам го да си подаде оставката и да го видя на политическия терен. Единственото неприлично е, в случай че тази партия е финансирана с мръсни пари от неговите служебни мандати ", добави водачът на ПГ на Движение за права и свободи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР