Не мога да коментирам решението на Конституционния съд, то просто

...
Не мога да коментирам решението на Конституционния съд, то просто
Коментари Харесай

Владимир Табутов от ПП: Няма риск решенията на КЕВР да са нелегитимни

Не мога да разясня решението на Конституционния съд, то просто би трябвало да се извърши. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът от " " Владимир Табутов във връзка мнението на Конституциония съд, че изборът на Станислав Тодоров за началник на Комисията за енергийно и водно контролиране е противозаконен, съобщи кореспондент на.

Попитан законни ли са решенията на КЕВР при такава обстановка, Табутов съобщи: " Регулаторът може да работи. Практиката на съда в такива случаи е, че решенията могат да бъдат анулирани единствено когато ръководителят е имал отношение към тях или по някакъв метод е наклонил болшинството. А доколкото знам, няма такива решения. Към момента всички решения на КЕВР са вземани единомислещо, тъй че няма риск ".

Решението би трябвало да бъде обнародвано в " Държавен вестник " и по-късно ще разясняваме в по-широк мащаб какви ще са идващите ни дейности, добави той.

В отговор на въпрос имало ли е напън от Политическа партия върху Има Такъв Народ да одобряват Станислав Тодоров за ръководител на КЕВР, Владимир Табутов съобщи: " Ако е имало подобен напън, е било редно да го споделят това събитие. Към момента това са спекулации ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР