Не мога да кажа за тази цифра 90 000 как

...
Не мога да кажа за тази цифра 90 000 как
Коментари Харесай

МВР министърът предизвика смях защо има над 90 000 активни случая на COVID-19, а само половината са карантинирани

Не мога да кажа за тази цифра 90 000 по какъв начин е извадена. Ние следим тези лица, които са ни подадени от системата. Така вътрешният министър Христо Терзийски разяснява по какъв начин по този начин има горе-долу двойно повече дейни случаи на инфектирани с ковид съгласно Единния информативен портал, в сравнение с са посочените като карантинирани. За контактни лица в този случаи въобще не може да се приказва!
Министерство на вътрешните работи министърът удостовери, че полицията следи 46 800 души под карантина. И последва каламбур: " Може едно инфектирано лице да не е инфектиран ". Той разясни пред Нова телевизия, че полицията пособия повече на РЗИ-София.
 Пълна обсада на 210-хиляден град поради пет случая на ковид Пълна обсада на 210-хиляден град поради пет случая на ковид
Пълна карантина в град Дуннинг, Китай. Китайските управляващи изцяло прекъснаха транспортните връзки на обитаемото място, ситуирано в про...
За седмицата 07.12 - 13.12.2020 година (с финален доклад, отразяващ обстановката към 12 декември) изключително показателно за ръководството на здравната рецесия е, че публично карантинираните са съвсем двойно по-малко от дейните случаи - единствено 49 227 при 49 756 в края на предходната седмица, т.е. понижение с 529, откакто при предходния доклад понижението беше от 6815. Но дейните случаи в този момент са 91 569, с 3873 по-малко от края на предходната седмица и излиза, че 42 342 дейни случая не са публично карантинирани!
Още:
" Лично аз съм уверен, че би трябвало да се имунизирам " – с тези думи Терзийски изясни дали ще се имунизира против ковид и дали ще даде образец на служителите на реда и пожарникарите. Той уточни, че към 25% от състава на Министерство на вътрешните работи желае да се имунизира.
Още:
 Бог високо, РЗИ надалеч Бог високо, РЗИ надалеч
Този текст няма да е за конспирацията COVID-19, нито за идното всеобщо чипиране с имунизацията против вируса. Няма да е и за това, че...
Терзийски съобщи и, че не би споделил, че е напрегната обстановката в Министерство на вътрешните работи поради неколкократните поръчки и извършени митинги поради пари – с претенции за по-голямо нарастване на заплатите. " Към този миг обстановката е естествена, чиновниците работят при положителни условия на труд и виждат, че ние поставяме всички старания ", посочи той.
" След 21 декември не стартира нов живот – дано съблюдаваме всички ограничения, които ни предписват нашите лекари и медицински сестри ", прикани Министерство на вътрешните работи министърът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР