Не мога да кажа, че съм толкова доволен, защото когато

...
Не мога да кажа, че съм толкова доволен, защото когато
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Черноморец ще бъде с най-добрия си състав този сезон откакто аз съм старши треньор

Не мога да кажа, че съм толкоз удовлетворен, тъй като когато поведохме с близо 20 точки, концентрацията ни падна. Моите играчи са надалеч от това, което могат да покажат. Когато можем да упражняваме обикновено и да си върнем контузените, ще сме още по-силни. Аз съм безапелационен в това. През лятото сглобихме състав, който може би ще бъде най-хубавият от всичките сезони от моето идване в тима. Това сподели старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов след

" Това, което виждаме сега, е Черноморец на 60% от опциите си. Не сме подготвени нито физически, само че това е обикновено. Събрали сме играчи, които могат да играят на повече от една позиция ", разяснява още наставникът.

„ Казах на Шон Смит, че с най-голямо наслаждение бих следил подобен баскетболист, който желае да подава. Той обича да прави това и го може, изключително за висок състезател. Има ужасно възприятие при раздаването на пасове. Когато един баскетболист извършва нещата, които аз желая, мога да го употребявам по разнообразни способи. Много добре знам какво може да прави. Искам единствено да ме слушат. Когато те извършват моите директиви, ще бъдат сполучливи баскетболисти “, добави наставникът на вицешампионите.

Той съобщи, че Ладериън Грифин няма да играе против Рилски състезател след седмица.

" Няма да подценим Рилски, не можем да подценяваме никой. Тимът изигра единствено три контроли преди началото на сезона. Трябва да създадем доста съществени тренировки, с цел да може физически да изглеждаме по-добре ", приключи Васил Евтимов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР