Не много отдавна Джесика Симпсън беше едно от най-големите изкушения

...
Не много отдавна Джесика Симпсън беше едно от най-големите изкушения
Коментари Харесай

Джесика Симпсън свали 45 кг за половин година

Не доста от дълго време Джесика Симпсън беше едно от най-големите изкушения на музикална сцена.

Блондинката бе измежду всеобщите любимки на Америка, като последователно завладя и огромния екран, участвайки в няколко кино продукции, написа Daily Mail.

След развода с артиста Ник Лачи, обаче, стартира все по-малко да се приказва за нея. Името ѝ се появи още веднъж в медийното пространство когато срещна Ерик Джонсън, за който се омъжи през 2014 година

Но откогато роди 2-те си деца (6-годишната си щерка Максуел и 5-годишния си наследник Ейс), изпълнителката на "Irresistible " радикално се промени.

Тя дълго време не можеше да смъкна качените при бременността килограми, което оказваше съществено въздействие на самочувствието ѝ.

По това време се говореше, че тя дотолкоз не желала да признае обстоятелството, че е с наднормено тегло, че карала всички от обкръжението ѝ, включително и личната ѝ майка, да се подлагат на диета дружно с нея.

В този интервал тя се опитваше да прикрие непотребните килограми с необятни облекла, който обаче не съумяха да заблудят феновете ѝ.

След като през септември м.г. тя оповести, че чака третото си дете (6-месечната Бърди Мей), почитателите ѝ взеха решение, че тя в никакъв случай повече няма да си възвърне съвършената фигура.

Но се оказа, че бъркат.

Днес нещата стоят по напълно друг метод и Симпсън сполучливо смъкна цели 45 кг за половин година! Нейните 108 кг към този момент са в предишното и в този момент тя е 63 кг.

"Толкова съм горда, че още веднъж се усещам като себе си. Дори когато всичко изглеждаше невероятно, аз избрах да упражнявам интензивно ", похвали се русокоската, качвайки своя фотография в формалната си Инстаграм страница.

На фрагмента тя носи черна рокля с дълги ръкави, която е прибрана в талията с кожен колан, а с цел да приключи цялостната си визия е поставила огромни слънчеви очила и боти на висок ток.

От изображението ясно проличава, че всичките часове, които е прекарала в извършения, безусловно са ѝ се отплатили. Спокойно можем да кажем, че Джесика Симпсън се завърна!

За повече информация: Daily Mail
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР