Не мисля, че сме имали по-добър финансов министър от Владислав

...
Не мисля, че сме имали по-добър финансов министър от Владислав
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не сме имали по-добър финансов министър от десетилетия

Не мисля, че сме имали по-добър финансов министър от Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва, от десетилетия, съобщи Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в утринния блок на Българска национална телевизия, след въпрос дали се клати столът на финансовия минисър.

Толкова ли е значим един човек, упрекнат в 11 закононарушения и футболният клуб "Левски ", че да се занимаваме от заран до вечер с тях, съобщи той.

"Стига с тия ченгесарски способи ", избухна водачът на НФСБ.

Той се разгласи срещу оповестяването на детските градини от петък. "С лека ръка се отварят, а това може да докара до непредвидени последици. Не съм сигурен, че ограниченията са добре премислени. Децата нямат виновност, само че рискът е доста огромен. Те се прегръщат, играят дружно. В моловете е друго, там се носят маски. Рискът е изключително огромен при най-малките. Страхувам се да не стане това, което стана в Швеция, което стана във Англия и Щатите ", добави той.

Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 поддържа намаляването на ДДС-то за ресторантьорите на 9% и подсети, че тази мярка е краткотрайна. Той се застъпи и за излизането на страната на пазара на горивата основаването на верига бензиностанции.

"Това е вярна стъпка, напълно поддържам това решение. По този метод ще има излекуване на този отрасъл ", изясни Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР