Не мисля, че формално ще се стигне до по-голямо участие

...
Не мисля, че формално ще се стигне до по-голямо участие
Коментари Харесай

Политолог: Проектът около Радев се готви от доста отдавна

„ Не мисля, че официално ще се стигне до по-голямо присъединяване на Движение за права и свободи във властта. Тоест, ние няма да забележим същинско влизане на Движение за права и свободи в ръководещото болшинство, само че те сигурно ще имат изрично присъединяване при формулирането на избрани политики. “

Това сподели в студиото на Euronews PrimeTime политологът Христо Панчугов. Според него публичното мнение по отношение на Движение за права и свободи и Делян Пеевски в частност, продължава да бъде отрицателно.
Ще забележим по всяка възможност промяна на министри, което ще бъде обвързвано напрегнато и спор.
Христо Панчугов, политолог

Проектът към Радев се готви много от дълго време, т.е. не е изненада . Внушението, което прави господин Пеевски, евентуално е учредено на някаква информация. Самият президент удостовери, че има пространство за нов политически план “, уточни Панчугов.

Според него главните разказани на този план ще бъдат свързани с паметта и предишното и борбата със сглобката, възприемана като отвод от битка с корупцията.

„ Със сигурност има настроения в българското общество, върху които Румен Радев се пробва да паразитира “, счита политологът.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР