Не мина и седмица, откакто известната диетоложка Енджи Касабие стана

...
Не мина и седмица, откакто известната диетоложка Енджи Касабие стана
Коментари Харесай

Дни след раждането и Енджи Касабие вече работи! Младата майка със стотици притеснения

Не мина и седмица, откогато известната диетоложка Енджи Касабие стана майка на дребния Раян, и тя се върна на работа. В първото си телевизионно изявление Енджи показа, че незабавно, откакто се прибрала вкъщи, посрещала посетители, на които сготвила, а също така и намерила време да съветва пациент в кабинета си.

Е, Енджи към този момент си е у дома, с тях е и по този начин мечтаното детенце, само че става известно, диетоложката не е станала по-спокойна. " Щастието е десеторно, само че терзанията са стоторни ", разяснява диетоложката пред " Събуди се ".

Виж още: Бебето при свекървата за 10 дни - за какво не?! Джулката ще е съвременна майка

Тя и брачният партньор ѝ Рабих се тормозили за сина им във всеки миг да не му се случи нещо. Двамата мъчно спят, комплицирани са, макар че самият Раян бил извънредно умерено дете към този момент.

Виж още: Две седмици след секциото и към този момент е във фитнес! Джулката със тактика за бърза фит форма

Притесненията на Енджи почнали още с началото на бременността. Все отново в предишното тя претърпя две несполучливи бременности. Но по думите на лекарят, наблюдавал актуалната ѝ, проблемите са пристигнали от погрешно хранене на плода в утробата на майката. 

Самото раждане минало бързо, за 10-15 минути, макар че диетоложката не е имала разобличаване. На раждането участвала майката на Енджи, която все още е при нея и ще остане в България, с цел да ѝ оказва помощ. 

Виж още: Енджи Касабие и Мистър Ливан чакат първо бебче! Ясно е по кое време ще се роди и какъв е полът!

От изявлението стана ясно още, че Раян е кръстен на татко си, Рабих. Той, въпреки и на британски, също удостовери, че Енджи няма по какъв начин да седи на едно място и предвижда, че напълно скоро ще възвърне делничните си отговорности на 100%.

Енджи също така беше безапелационна, че няма да употребява бебето си за рекламни цели, които даже дефинира за " малоценни неща ". Именно по тази причина към момента и Instagram почитателите ѝ не са видели дребния Раян.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР