Не ми се иска да вярвам, че така се правят

...
Не ми се иска да вярвам, че така се правят
Коментари Харесай

Каракачанов: Председателят на БХК е изпратил препоръки за това, че Полфрийман се бил поправил

 Не ми се желае да имам вяра, че по този начин се вършат избори в 21 век. Лично ще проконтролирам нещата, не тъй като претендентът е на Вътрешна македонска революционна организация, а тъй като това е неприемливо. Това съобщи пред bTV вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов във връзка палежа на имущество на кандидат-кмета на село Ясна поляна, който е представител на Вътрешна македонска революционна организация.  

" Не ми се ще това да е началото на нашата предизборна акция “, уточни Каракачанов.   Днес депутатите на Вътрешна македонска революционна организация ще внесат един законопроект, обвързван с битовата престъпност. Предлага се причинителите на дребни закононарушения, които се санкционират с санкция, която те в никакъв случай не заплащат, при наново сходно закононарушение да поставят публично потребен труд.  

По мотив случая със починала жена на сметището в Сливен, Каракачанов съобщи, че няма по какъв начин да се усъвършенства ситуацията на ромите до момента в който те не работят и разчитат на това, че си " берат желязо “.  

Според него заслуга за това в последните 30 години имат организациите като " антибългарския хелизинкски комитет “, които стопират всички опити да се вкарат ограничения, които да трансформират обстановката с ромите. " В същото време не съм чул в последните 25 години да отбрани българи жертви на сходни закононарушения “, сподели вицепремиерът.  

" Знаете ли какъв брой служители на реда са наказвани и гонени, тъй като сякаш са си превишавали пълномощията? Те (БХК) се занимават единствено с правата на сепаратисти, изнасилвачи и убийци, а не на жертвите “, безапелационен е Каракачанов.  Според него, ръководителят на БХК Красимир Кънев е една от аргументите за абсурда с " австралийския палач “ Джок Полфрийман, защото той е изпратил рекомендации за това, че наказаният се бил поправил.  

" Делото на Върховен касационен съд е планувано за понеделник. Ние призоваваме всички жители, които не са съгласни с решението на съда, пред Съдебната палата в 9 ч. да си изразим мнението “, сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация.  

По тематиката за договарянията със Северна Македония Каракачанов сподели: " Моето самообладание завърши от дълго време “.  

" Познавам добре всички македонски политици, с някои от тях съм пил ракия на маса. Македонските политици на маса са положителни българи, само че обществено стартират да изясняват, че е доста комплицирано “, сподели Каракачанов.  

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация уточни, че се е подготвил с два разновидността за решение на обстановката със Северна Македония. Те се по-компромисни спрямо безапелационния отвод за започване на договаряния за Европейски Съюз със Скопие.  

" Мисля, че тук е открито разковничето на нещата. Разбира се, държавното управление ще е това, което ще вземе решението. Стига с тази югокоминтерновска политика. Стига! 21 век сме “, прикани вицепремиерът.

" Те мислят, че могат хем да влязат в Европейски Съюз, хем да запазят антибългарската си реторика. Това няма по какъв начин да стане “, съобщи той.  

По мотив локалните избори, Каракачанов уточни, че претендентът на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ Славчо Атанасов е любимецът за Пловдив. " Русе също мощен претендент, във Велико Търново също мощен претендент ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР