Не ми е било лесно да стигна до такава форма

...
Не ми е било лесно да стигна до такава форма
Коментари Харесай

Мъж, който е 10 дни без храна и вода на палатка пред Министерски съвет: Има по-важни неща от човешкия живот

" Не ми е било елементарно да стигна до такава форма на митинг. Това е вторият ми митинг по този метод с такава форма. През август го направих и тогава  ме отдалечиха от митингите и от София. Сега няма да могат да ме отдалечат, ще продължа до край. За мен нещата и полезностите не са се трансформирали. Има по-важни неща от един човешки живот - независимост, чест, достолепие, които българите не считам, че сме ги не запомнили. Нито като думи, нито като дейности. "

Така изясни пред телевизия 7/8 за какво стои към този момент 10 дни без храна и вода на палатка пред Министерски съвет мъж от митинга в столицата.

" За мен скъпото е, че хората желаят това правителрство да си отиде, даже тези, които изпитват някаква благосклонност, могат да видят неналичието на човещина. Вече 10 дни, макар, че са осведомени с митинга ми, никаква реакция. Имам писмо от дирекция сигурност от общината, осведомени са основният секретар на Министерски съвет и на Народно събрание написа тук. Спах на един стол пред Министерски съвет, на 20 метра от тях, като с изключение на оставката на държавното управление и искане оставката на самия министър- ръководител, съм показал още няколко държавни и общински чиновници. 

Предишният път бях измамен. 29 дни без никакъв отзив през 2019-та. Смятам, че една гладна стачка удължава времето. Организмът на индивида не е толкоз напълно подготовен. Липсата на вода е извънредно тежък миг. Организмът ми е мощен, за което скърбя, тъй като другояче до в този момент нещата щяха да са ясни.

С митинга си демонстрирам тяхната липса на човещина. Човечността или милосърдието са присъщи за човешки същества. На стол съм нощувал без палатка, тъй като не ми дадоха да разпъна палатка първите дни и стоях на слънцето без вода. Сега съм на 100 метра от входа на Министерски съвет. Такова ще бъде отношението им към всеки един човек. ", изясни мъжът, като се извини, че приказва мъчно, заради изтощението си.  

Утре ще го потърся персонално персонално. Той не е човешкъ създание. Човешките същества се отнасят човешки към близките. Те случайтно са се родили в човешки облици. 

Искам оставка, не избавление. 

Концерт на 27 септември концерт ан Орлов мост. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР