Не ме разстройвай, не знам какво ще е следващата седмица,

...
Не ме разстройвай, не знам какво ще е следващата седмица,
Коментари Харесай

Мария за събирането си с Миро: Не ме разстройвайте!

" Не ме разстройвай, не знам какво ще е идната седмица ", по този начин фурията отговори на въпроса дали е с Миро или ще се развеждат. Пред репортерката на Гала - Елизабет Методиева, тя не съумя да разясни дали ще продължи фамилния си живот с побойника, с който се разделяха и събираха над пет пъти.

По този мотив изпълнителката съобщи, че доста съжалява и по тази причина, че се е отеглила от музикалната сцена за известно време. В момента избира да се отдаде на работата. " Дъщеря ми Марая, работата ми, това ми дава мощ. Няма такава машина като мен. Понякога се чудя от къде намирам тази сила. Но аз съм си едно диване, което непрекъснато дръжка и желае да прави нещо ", заключи Мара Отварачката.
Реклама
Певицата за първи път показа и проектите си да запише Марая да учи в чужбина. В момента единствената й рожба е на 16 години и след две се чака да кандидатства за студентка, само че няма да продължи образованието си в България. " Чувала съм към този момент няколко версии, в които желае да се развива и считам, че ще чуя най-малко още няколко в идващите две години. Поне знаем, в кой университет желае да учи, нека да я одобряват! Подготвя се доста ", описа Мария.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР