Не ме е страх да се ваксинирам. Аз и цялото

...
Не ме е страх да се ваксинирам. Аз и цялото
Коментари Харесай

Калин Сърменов: Българите сме като отприщени, когато отворят заведенията

 " Не ме е боязън да се имунизирам. Аз и цялото ми семейство си поставихме първа доза от " Астра Зенека ". Нямаме никакви недоволства. Ще си сложа и втора. Преди дни се чух с полковник Димов от ВМА. Разговаряхме за слагането на втората ваксина на актьорите. Надявам се тази или другата седмица да ни бъде сложена ". Това съобщи пред Калин Сърменов.

Според шефа на Сатирата коронавирусът е война, само че огромна част от нашите сънародници не го схващат.

" Хората умират всеки ден от тази болест - сподели Милото. - Но за някои няма вирус. Добре е, че ограниченията се разхлабват последователно. Нямам проблем с ходенето по заведението, само че не зная за какво българинът е като отпушен, когато ги отворят. Все едно животът им е там. Трябва да ограничим ходенията, в случай че не за нас, то да опазим околните си. Аз мога и да не излизам по заведения за хранене ", добави още той.

Сърменов поддържа всяко деяние на щаба. Актьорът е щастлив, че театрите са спрели да работят единствено за 10 дни по време на третата вълна от ковид.

Шефът на Сатирана е безапелационен, че страната оказва помощ доста финансово на културата, до момента в който сме в клопката на COVID-19.

" В щаба се работи рационално. Битката им е свещена с подлата болест. Затова им е простено, че ние работим на 30%, а заведенията на 50%. Не се дразня на никого за това решение. Лошо е, че всеки мрънка, гледа в личното си канче. Говорят за стачки и така нататък И всички обвинявания са против щаба. А в случай че го нямаше него, жертвите и обстановката с ковид щяха да са много неприятни като в други страни ", добави още Сърменов.

Колегата му Веселин Плачков няма проблем с отварянето на множеството развлекателни уреди. 

" Искам още веднъж да съм измежду хора. Наскоро гледах остарели концерти. Хората да са толкоз наоколо, че чак нямам доверие. Много съм претенциозен на тематика хигиена. Няма за какво да се бутаме и да си плюем в лицето. Трябва да се върнем към остарялото, не можем да живеем в боязън ", показа пред " България Днес " Плачков.

Половинката на Мариана Попова още се чуди дали да се имунизира.

" Преминах през ковид. За благополучие при мен бе доста леко. Имам антитела и още не съм мислил за имунизацията ", добави артистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР