Не кой да е, а лично премиерът на Унгария Виктор

...
Не кой да е, а лично премиерът на Унгария Виктор
Коментари Харесай

Домусчиев посрещна лично Орбан, за да покаже КОЙ е шефа!

Не какъв да е, а персонално министър председателят на Унгария Виктор Орбан дойде на трибуните на стадион "Лудогорец сцена "!

Политикът, който е измежду най-обсъжданите в Европа, е пристигнал по-рано денем с частен полет във Варна. Там е бил посрещнат от кмета на морската столица Иван Портних, както и от регионалния шеф Стоян Пасев.

След това Орбан се е насочи към Разград, с цел да изгледа мача Лудогорец - МОЛ Види от предварителния кръг на Шампионска лига. Орбан е почитател на унгарския тим.

Макар и с известно забавяне, след 30-ата минута политикът зае мястото си на трибуните на "Лудогорец Арена ".

Има нещо толкоз гнило, че чак намирисва. Работата се оказа по-дебела, в сравнение с е и в този момент си обясняваме проблема с по този начин нашумелите напоследък 58 млн. услужливо опростени на Домусчиев.

Тя идеята е била благородна, а ние ги нападахме. Клетите те! 60 милиона за евродипломация! 60 милиона за натягане, за реклама, за доказване.

Нищо, че трибуните са все празни и в отпускарския сезон не се откриха искащи да играят "фенове ". Иначе е лесно- хващаш 30 служащия от завода си и ги подкарваш към София на мач, обещавайки общоприетата отплата и кило кренвирши, но в този момент като са на море хората, по какъв начин да стане?

Бяхме сигурни, че по един или различен метод, въпреки с наложено несъгласие от президента Румен Радев върху Закона за приватизацията, въпросните 58 млн. ще се върнат в джоба на Домусчиев, или както е прочут във фенските среди- Киро гела.

Не подозирахме обаче, че ще бъдат вложени в нещо толкоз обикновено, наречено от Домус Агa: "стратегия ".

Да му завиди човек на тактиките! Ясно е на всички, че господинът от Разград е апаш от класа, само че щеше да е по-далновидно, в случай че беше вложил немалката сума в спортни бази, игрища, ДЮШ, или пък във рекрутиране на разградски жители за естрада "Моци ". Можеше да си купи нещо ново. Например агитка.

Николай Бареков също не остана безразличен и както постоянно разказа обстановката много тъкмо с доза жлъч.

*Публикуваме без редакторска интервенция:

"Виктор Орбан гледа онлайн мач на Делиорманспор на “Домус арена” в Разград в компанията на “началника” Домус. Казах ви аз, че работата със закона “Домусчиев ефенди” е дебела. 60 милиона за евродипломация. Бедните да го д.хат! Или просто на кренвирши. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР