Не казвам сбогом, отново ще се видим! Почивай в мир

...
Не казвам сбогом, отново ще се видим! Почивай в мир
Коментари Харесай

Почерненият полицай към загиналата Яница: Не казвам сбогом!

„ Не споделям довиждане, още веднъж ще се забележим! Почивай в мир Любов моя, нека си на по-добро място. Ние постоянно ще те обичаме!!! “

Тези думи е написал брачният партньор на починалата при тежката злополука Яница Пепелянкова във Фейсбук. Тази заран стана ясно, че.

„ Казват, че мъжете не плачат.. Лъжа е.. От очите може и да не капят сълзи, само че сърцето и душата ридаят, засегнати от ужасяващата истина – едно прелестно и постоянно усмихнато момиче ще остане на 33, две невръстни сестрички изгубиха за момент майка си, а един български служител на реда ще събере живота си в шепа мемоари, пробвайки се да продължи напред самичък и безутешен в името на децата и брачната половинка си – Янита Пепелянкова!! Светът му е срутен за секунди, а жестоката злополука, прекъснала фамилното му благополучие, още на следващия ден ще бъде статистика! “ , написаха от ОДМВР-Бургас.

Припомняме, че сигнал за е получен към 14:56 часа през днешния ден . Той е зародил на правата сред Бургас и Средец в региона на разклона за Черни връх . В резултат на удара е починала 33-годишната Пепелянкова, която е пътувала на предната дясна седалка в един от колите – „ Ситроен С 3 “, каран от 53-годишната й майка .

В колата са били и двете деца на починалата – сестрички на 5 и 8 годинки . Те са били превозени в УМБАЛ-Бургас. По-малкото момиченце е с фрактура на черепа и с заплаха за живота , а сестричката й е с комоцио . Пострадала е и 53-годишната им баба.

Водачът на отговорния автомобил – „ БМВ “, 59-годишен мъж от с. Константиново не е потърпевш . Той е бил тестван за приложимост на алкохол и опиати, като двете проби са негативни. Вероятната причина за нещастието – неочакваното нахлуване на “БМВ ”-то в лентата за насрещно придвижване.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР