Не искам да ставам премиер, не искам да ставам главен

...
Не искам да ставам премиер, не искам да ставам главен
Коментари Харесай

Христо Иванов премиер? Отговорът

„ Не желая да ставам министър председател, не желая да ставам основен прокурор “, безапелационен е  сподели съпредседателят на ”Демократична България Христо Иванов.пред БТВ.

„ Ние би трябвало да поставим изпитание да конструираме такава композиция, която да може да увери гласоподавателите, че това в действителност ще бъде друго ръководство. Че това ръководство ще бъде конструирано към волята да се оправи с корупцията, а не да продължи с нов глас “, сподели още Иванов.

Той добави, че няма да разяснява клюки кой ще заеме министерските кресла в кабинета на Има Такъв Народ. „ Ние можем да преодолеем дълбоката политическа рецесия единствено с едно упраление, което има ясна физиономия, хора с ясни биографии, които въпреки всичко могат да се преборят с корупцията и са показали този темперамент обратно във времето “, добави Иванов.

„ Има Такъв Народ си показват, че просто един ден ще извадят на въртележката един състав на кабинет и ние ще би трябвало да гласуваме за него. Аз споделям – дайте да приказваме съществено, тъй като ние желаеме да създадем това, само че не можем да дадем поддръжка ей по този начин “, посочи Иванов.

Той прикани останалите партии към здрав разсъдък.

Според Иванов за избора на бъдещи министри би трябвало да се ориентираме по Кирил Петков, Асен Василев и професор Денков:

" Те демонстрираха характера си и генерираха голямо доверие - би трябвало да се ориентираме по тях, да ги поканим или да дадем нещо по-добро от тях "

,,Можем да преодолеем дълбоката политическа рецесия единствено с ръководство, което има ясна физиономия – посредством хора, които могат да споделят и " не``, уточни той.

По негови думи да се отстрани Гешев не е задоволително, потребност е дългросрочна смяна и в други организации. Иванов посочи, че доверите на хората, дали своя глас за Демократична България не е просто заем, който да се харчи ей по този начин.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР