Не искахме да легитимираме завладяването на СОС от ГЕРБ и

...
Не искахме да легитимираме завладяването на СОС от ГЕРБ и
Коментари Харесай

Борис Бонев: Не искахме да легитимираме завладяването на Столичния общински съвет, затова напуснахме

Не искахме да легитимираме завладяването на СОС от ГЕРБ и Българска социалистическа партия, по тази причина напуснахме. Това сподели общинският консултант от ПП-ДБ-СС Борис Бонев в предаването „ Тази неделя " по бТВ.

ПП-ДБ-СС имат 23 общински съветници и по тази причина е малцинство. Отговорност би трябвало да се търси от тези, които си прокараха политиката за комисиите - ГЕРБ, Българска социалистическа партия, „ Синя София " и отцепниците от „ Възраждане ". „ Те всички съумяха да се обединят без никакви проблеми. Това не е политическа, а новата финансово-икономическа сглобка в СОС. Двете най-важни комисии бяха дадени на ГЕРБ, това им го осигуриха всички останали партии ", уточни още общинският консултант от ПП-ДБ-СС.

По думите му Георги Георгиев не е взел участие в договарянията за ръководители на комисии. „ Предложих ръководителите на комисии да не се избират в четвъртък. Ако три месеца не сме съумели да се разберем за ръководител, за ден да успеем да се разберем за комисии е малко евентуално. Всички останали споделиха, че през днешния ден би трябвало да се работи. Ние се съгласихме Българска социалистическа партия да имат ръководител на Комисията по опазване на здравето и превоз, а ГЕРБ да вземат комисиите по стопанска система и обучение. Ние давахме на Българска социалистическа партия това, което по този начин или другояче получиха, за какво те избраха ГЕРБ. Всяка една среща, която имахме с Българска социалистическа партия те започваха с „ желаеме проверка на ръководството на ГЕРБ ", изясни Бонев.

Той съобщи, че не ПП-ДБ-СС не се тормозят от нови избори.

„ Стана ясно, че след преброяването на флашките за Васил Терзиев има повече гласове от регистрираните. Притеснява ни, че представители на ГЕРБ отпред с Бойко Борисов споделят, че съдът ще вземе решение за нови избори. Това е необичайно, тъй като би следвало съдът да е самостоятелен ", разяснява още Бонев.
бТВ, „ Тази неделя "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР