Не ходя да им светя, заяви Асен Василев на въпрос

...
Не ходя да им светя, заяви Асен Василев на въпрос
Коментари Харесай

Асен Василев продължава да лъже: Не ходя да им светя на Радев и Борисов

" Не вървя да им блестя ", съобщи Асен Василев на въпрос дали има доказателства, че Румен Радев и Бойко Борисов са се срещали, катто през вчерашния ден разгласи. Вместо да даде доказателства, съпредседателят на " Промяната " най-невъзмутимо продължи да манипулира.

 

По този мотив през днешния ден сутринта Борисов съобщи " Когато един измамник лъже, той си лъже непрекъснато. Когато Асен Василев приказва и ви каже " Добър ден ", може умерено да си пуснете лампата ".

 

" Мисля че последните 24 часа видяхме един сносно синхронизиран дует сред господин Борисов и господин Радев, който не мисля, че изненадва българските жители, тъй че стана явно даже за слепите ", продължи да твръди Асен Василев без да дава никакви доказателсва за изказванията си.

Всъщност новата опорка на Политическа партия и Демократична България е, че има синхрон в действиута на Радев и Борисов.

 

 

" Аз бях първият измамен, когато се доверих на тези хора. Беше неточност, че въобще дадох късмет на тези хора да изпълнят очакванията на българите за смяна ", съобщи през вчерашния ден президента, разгневе от лъжата на Асен Василев. 

" Нашите връзки постоянно са били прецизно институционални. Другото, което може би не се харесва на огромна част от политическата класа в България е, че аз споделям това, което мисля ", отговори Василев на въпрос за какво са се влошили връзките му с президента.

 

Той изясни, че публицистите би трябвало да попитат самия Румен Радев с кое свое деяние го е разочаровал.

 

" Относно въпроса обвързван с ветото, в случай че президентът наложи несъгласие и в случай че господин Борисов не се разсъни с друга концепция и поддържа ветото, това значи, че няма да има промени в Изборния кодекс. Имайки поради какъв брой постоянно ГЕРБ си сменят мнението съм леко песимистичен, че това ще се случи. Ако се случи обаче, това ще значи, че последните 3 седмици Народното събрание е въртял безусловно безсмилено едни безкрайни съвещания. Вместо да си приемем антикорупционните закони, които са по Плана за възобновяване и които щяха да оказват помощ за Шенген, вместо да приемем същински бюджет, сме се занимавали с едни предизборни фишеци ", добави Василев.

" Според мен, с цел да можем изобщо да тръгнем напред като страна, би трябвало да можем да споделяме всичко, което мислим и всичко, което виждаме. Да пуснем прожекторите, да се осветли всичко, което се случва. Защото няма по какъв начин да чакаме бългаските жители да взимат съответни решения без да имат съответна информация ", сподели още съпредседателят на Политическа партия.

" Аз персонално не съм получил покана от господин Габровски, мисля, че и парламентарната група не е. Ние ясно сме декларирали, че няма да подкрепим кабинет, в който взе участие ГЕРБ. Ние към този момент организирахме диалог с тях, на който декларирахме кои 16 политики считаме за значими в страната и кои бихме подкрепили, без значение дали ги предложат те или някой различен ", съобщи Василев.

 

Запитан дали Политическа партия ще предложи кабинет на малцинството, Асен Василев сподели, че в деловодството на Народното събрание има 9 законопроекта, които Народното събрание би трябвало да придвижи, а нито един от тях не е стигна до зала до момента. И добави, че няма да предложат подобен кабинет, в случай че проектозаконите не влязат за разглеждане.

" Аз нямам какво да кажа за " Джемкорп " отвън това, което към този момент съм споделил ", съобщи Василев на въпрос дали ще се яви на особено основаната комисия, която вика него, Кирил Петков и Лена Бориславова за чуване. Тя би трябвало да се организира във вторник в 15 ч.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР