Не гледам Като две капки вода, както и останалите предавания

...
Не гледам Като две капки вода, както и останалите предавания
Коментари Харесай

Зуека: Не Геро, друг щеше да бъде партньор на Рачков в Капките

" Не виждам " Като две капки вода ", както и останалите излъчвания по българските малките екрани. За феновете те са забавни, само че за мен си бяха просто работа. Аз познавам всичко от вътрешната страна и след толкоз доста години някак ми е уморително да проследявам нещата. "

Това сподели фамозният артист Васил Василев-Зуека от Испания, където продължава да рисува картини - амплоа, с което размени актьорството. Той се радва на двамата си сътрудници - Димитър Рачков и Герасим Георгиев, които по думите му се оправят ослепително.

" Обичам си ги, професионализмът им е неоспорим. Първоначално като сътрудник на Рачето беше концепция за Краси Радков, само че с Геро също се получи доста хубаво ", разяснява Зуека.

Според него предаването е една голяма машина, която, като се завърти, даже някой да се изложи, това няма да се забележи от фена. " Поддържам връзка с всички, чуваме се постоянно. Радвам им се, уповавам се, и те на мен ", добавя Зуека.

Актьорът, който на 30 април ще стане на 58 година, по през целия ден рисува и това запълва дните му. " Черпя ентусиазъм от живота, от други художници, стартирам върху бялото платно и напластявам едно върху друго, колкото повече рисувам, толкоз повече се изучавам. Може да се каже, че откривам топлата вода ", смее се Зуека.

Плътно до него е брачната половинка му Ани, която освен му дава хрумвания, само че е и първата, която вижда крайния артикул. Зуека към този момент направи първа галерия, а в този момент му следва нова и на 17 март. " В едно прилежащо до нас градче Албир. Имам желание и за независима галерия в края на април, както и в други градове в Испания ", показа артистът, представен от " Уикенд ".

Междувременно в съвсем всяко предаване на " Капките " водещите Димитър Рачков и Геро се майтапят с някогашния си сътрудник, от време на време даже прекрачвайки мярката, като в последното предаване го нарекоха актуален Пикасо, на което Василев отговори с усмивка: " Е, то в случай че не се майтапим със себе си, с кой? Весело да става ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР