Не едно и две деца загубиха живота си от ръката

...
Не едно и две деца загубиха живота си от ръката
Коментари Харесай

Децата, които загубиха живота си от ръката на родител през последните 10 г.

Не едно и две деца изгубиха живота си от ръката на родител през последните 10 години в България. Сутринта на вчерашния ден бе последната в живота и на 5-годишния Дарил от Габрово, чийто татко го хвърли от виадукт на Околовръстния път, само че въпреки да заплаши да се самоубие, не събра сили да го направи.

В изявление за Dir.bg шефът на Държавната психиатрична болница " Св.Иван Рилски " в Нови Искър доктор Цветеслава Гълъбова изясни, че да посегнеш на личното си дете е маркер за извънредно тежка психопатия с доста тежко недоумение на човешката природа и отвращение тя да бъде опознавана с безусловно примитивна емоционалност. По думите на психиатъра, единствено човек с доста примитивна емоционалност, с неспособност да владее експресията на страстите си, с невисок предел на нервност и с доста ниско равнище на самоконтрол на импулсите може да извърши това гнусно закононарушение.

Извергът от Осиково

На 4 февруари 2009 година 29-годишният Манчо Панюков закла двамата си сина - 8-годишния Еди и 5-годишния Иво на улицата, след което подпали къщата на своя тъст в село Осиково. При пожара пострада смъртоносно и брачната половинка му Биляна, която умря малко по-късно в " Пирогов ". Тогава обгоряха и няколко нейни родственици.

Мотивът на Панюков да извърши зверското закононарушение, съгласно специалистите, е бил нежеланието му да се раздели с жена си . Той решил да я убие, откакто дни преди този момент тя му декларирала, че не желае да живее повече с него, напуснала го и отпътувала от Гоце Делчев при родителите си в Осиково.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР