Не един, а двама убийци са дебнели Алексей Петров на

...
Не един, а двама убийци са дебнели Алексей Петров на
Коментари Харесай

Скандална версия: Втори убиец дебнел за Алексей Петров, предрешен като свидетел

Не един, а двама убийци са дебнели Алексей Петров на Витоша във съдбовния ден на изтезанието му, научи ПИК от проверяващи.
Парадоксалното е, че вторият убиец се е маскирал като очевидец и даже е дал заблуждаващи показания в полицията минути след разстрела. Министерство на вътрешните работи е снело самоличността му и го е пуснало по живо, по крепко. Уликите в този момент сочат, че " очевидецът " е бил аварийният палач, изпратен от поръчителите. Това показвали и записи от охранителна камера, открити на по-късен стадий.
Очевидно е показал при разпита подправени документи за идентичност, тъй като в този момент лицето (българин) не може да бъде намерено по никакъв метод. Става дума за ужасяваща полицейска немарливост, довериха източниците на ПИК от екипа, който проверява невижданото показно закононарушение.
Вторият палач е трябвало да довърши поръчката, в случай че първият се провалял. Той се разхождал свободно по туристическата пътека, само че слизал надолу, от върха, до момента в който първият екзекутор се движел директно след Алексей Петров и спътничката му Мирослава, които идвали изпод.
Разследването за гангстерската екзекуция боксува, няма следи и версии, а полицията си играе на " хипотези ". ПИК писа още седмица след разстрела, че високопоставени източници от държавното управление са дали неофициална команда до Министерство на вътрешните работи, да не си дават напън и да маркират. Пълният неуспех на полицицията и следователите укрепва подозренията, че поръчката за Алексей Петров идва от най-горните етажи на властта и сглобката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР