Не е ясно кога е извършено четворното убийство в столичния

...
Не е ясно кога е извършено четворното убийство в столичния
Коментари Харесай

Четворното убийство в Нови Искър е извършено с брадва

Не е ясно по кое време е осъществено четворното ликвидиране в столичния квартал „ Нови Искър ”, това обявиха от прокуратурата. Сигнал за тежкото закононарушение е подаден през днешния ден към 10:30 ч. сутринта.
Заподозрян е 25-годишен мъж за убийството на родителите му, баба му и брат му. Той е арестуван от полицията. Според обвиняването, мъжът е в доста тежко психическо положение.

„ Колегите на бащата на причинителя се се пробвали да се свържат с него. След като не са съумели, са отишли в сектора в „ Нови Искър”, с цел да потърсят подпомагане. Началникът на сектора е отишъл на място. При позвъняването на вратата, самият причинител е отворил, бил е в несъответстващо положение. На въпрос къде са неговите родители, той е декларирал, че са на заравяне в Пловдив”, уточни шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев.

По предварителна информация, убийството е осъществено с секира. Мъжът се е опитал да заличи следите от мястото на престъплението и да почисти кръвта.

Лицето, обвинено за всеобщото ликвидиране, е воден на обзор при психиатър през 2015 година, 2018 година и 2019 година, само че няма данни за заболяване. 25-годишният мъж е бил незает.

По думите на Хаджиев, бащата на арестувания е някогашен боен, който се е пенсионирал и досега е работил по трудови правни отношения с поделението в Костинброд, цитира bTV.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР