Не е все едно какъв човек избираме до застане до

...
Не е все едно какъв човек избираме до застане до
Коментари Харесай

От избора на партньор зависи физическото и психическото ни здраве

Не е все едно какъв човек избираме до застане до нас и да показа живота ни.

Когато избираме, не би трябвало да вършим взаимни отстъпки от боязън, че ще останем сами вечно или че нищо по-добро няма да ни се случи.

Човекът, който избираме, играе основна роля за физическото и душевното ни здраве. Той оказва въздействие върху всеки аспект от живота ни. Независимо дали го осъзнаваме, или не. Този човек е виновен за вътрешната ни хармония; за метода, по който възприемаме себе си; за щастието ни; за метода, по който се оправяме с трагичните събития в живота си; за триумфите ни; за неуспехите ни; за увереността в личните си възможности; за страховете и фантазиите си.

Партньорът ще е този, с който ще отгледаме децата си и ще споделим общите полезности в тяхното развъждане. Заедно ще създадем живот и ще възпитаме индивиди.

Затова, когато избирате колегата си, избирайте рационално - не гледайте толкоз външния тип, колкото душата и сърцето. Изпитайте честността му. Проверете целите му. Разберете дали имате защо да си говорите, тъй като един ден, когато децата пораснат, ще останете сами.

Когато избирате колегата до себе, изберете приятел за цялостен живот.

Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР