Не е възможно с машини на 20 и повече години

...
Не е възможно с машини на 20 и повече години
Коментари Харесай

Анести Тимчев: Няма как с грохнала техника Пловдив да се поч...

Не е допустимо с машини на 20 и повече години да се поддържа чист Пловдив и той да наподобява като европейски град. Това изясни зам.-кметът по екология Анести Тимчев пред общинските съветници, които пристигнаха по негова покана в базата на двете най-големи общински предприятия - „ Чистота” и „ Градини и паркове”.

Повод за незабавната обиколка е желаният заем от общината, с част от който е планувано да се направи рационализация на двете комунални компании.



Кредитът, който ще се разисква на утрешната сесия на локалния парламент на следващия ден, няма да бъде подсилен от най-голямата група- на ГЕРБ. Освен ръководителя на Общинския съвет Александър Държиков нито един от съветниците на ГЕРБ не откликна на поканата на Анести Тимчев. Представители на Българска социалистическа партия, Кауза Пловдив, Съюз за Пловдив и Вътрешна македонска революционна организация обаче пристигнаха да се срещнат със положението на техниката.

" Комуналните услуги са лицето на една община. Не можем да приказваме за чист европейски град, а да нямаме опция да осъществяваме тези наши стремежи ", означи зам. - кметът Анести Тимчев.

Той още веднъж напомни, че от претенции заем 30 милиона са за инфраструктурни обекти и 10 милиона - за двете общински предприятия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР