Не е важно кой е бил в колата на НСО,

...
Не е важно кой е бил в колата на НСО,
Коментари Харесай

Румен Миланов: Не е целесъобразно кола на НСО да се движи по този начин в Кресненското дефиле

Не е значимо кой е бил в колата на НСО, направила рискови маневри в Кресненското дефиле. В случая приказваме за сигурността на пътуващите. Това съобщи в ефира на утринния блок на NOVA „ Здравей, България ” ген. Румен Миланов, някогашен шеф на НСО. Според него не е оправдано автомобилът да се движи по този метод в такива сектори.



Ако зависи от мен, няма да се разбере кой се е возил вътре. Трябва да се извърши инспекция. Не е ясна повода колата да се движи по този начин. Може охраняемото лице да не е било в положително положение. Личното ми усещане е, че с колите със специфичен режим на придвижване постоянно има огромен проблем. Тези, които го употребяват, споделят, че другите не им вършат път и не съблюдават закона. Другите пък се усещат притиснати, разясни Миланов.

Пътуването в дефилето трае към 15 минути и не може да се реализира кой знае какъв триумф в спестяването на време. Може единствено да се усили рискът от злополука. При средностатистически обстановки охраняемите лица са много заети хора, постоянно бързат и постоянно водачите си разрешават да надвишават скоростта, добави ген. Румен Миланов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР