Не е трудно да разбереш кога е дошъл моментът, в

...
Не е трудно да разбереш кога е дошъл моментът, в
Коментари Харесай

Имаш ли нужда от промяна?

Не е мъчно да схванеш по кое време е пристигнал моментът, в който обезверено се нуждаеш от смяна. Безкрайната скука, която не се лекува с никакви изпитани трикове, еднообразното всекидневие и омразната ти имитация " няма нищо ново при мен " могат да те докарат до същинска меланхолия. Хората обичат измененията или най-малко по-плавните. Когато дълго време обаче нищо забавно не ти се е случвало, несъмнено имаш потребност от смяна, с цел да излезеш от " зациклянето ".

Ако усещаш, че си изпаднала в това положения, то пробвай да направиш нещо с прическата си. Клишето " боядисах си косата, тъй като скъсах с някогашния " е потвърдено. Колкото по-отчаяна потребност от смяна имаш, толкоз по-драстична би трябвало да е смяната на косата. Може да я боядисаш в някой бляскав или екстравагантен цвят, или да станеш русокоска даже. В краен случай можеш и да опиташ коренна смяна в дължината на косата - едно френско каре би свършило добра работа.

Ако си изпаднала в застой, в този момент е моментът да се запишеш на постоянно отлагания курс по испански език, готварство или даже нещо по-физическо като фитнес или танци. Това ще те срещне с нови хора, които несъмнено ще са нещо друго в скучното ти всекидневие. А да не загатваме и че е потребно.

Нуждата от смяна никога не би трябвало да се отсрочва, тъй като по този начин се ускорява и можеш да прибегнеш до припрян опит за промяна на работата, гаджето и приятелите даже. И всичко това единствено, с цел да има нещо друго.  Затова по-добре гледай някой нов филм, слушай нова музика, в случай че би трябвало даже започни нова диета. Всичко това е тласък да промениш сивотата, а и да се харесваш повече.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР