Не е тайна, че светлокосите жени възбуждат по-силно мъжкия пол.

...
Не е тайна, че светлокосите жени възбуждат по-силно мъжкия пол.
Коментари Харесай

Митът за блондинките - II част

Не е загадка, че светлокосите дами възбуждат по-силно мъжкия пол. Дали тъй като русата коса подухва асоциация за детството, а както знаем, без значение на каква възраст е мъжът, той е привлечени от нежната младост. Не бива да подценяваме и обстоятелството, че естествено русите дами имат повече женски хормони и подсъзнателно мъжете ги считат за по-плодовити, а както знаем задачата на природата и половият инстинкт е да се развъждаме повече и повече.

Едно е несъмнено обаче – в тълпата русокоската в никакъв случай не остава незабелязана. Това кара хиляди дами да излязат от анонимност и гордо да изрусят главите си.

Омагьосващата мощ на русокоските
Ангелско лъчение, непорочност, привлекателност, суетност, поквареност, безчувственост и свирепост, може би се чудите на кое от всички тези качества, приписвани на русокоските се дължи тяхната неудържима прелест. Истината е, че „ тъмната ” страна на стандартът за русокоската „ влияе ” върху мъжката душeвност, толкоз мощно, колкото и „ светлата ”. Да си напомним многочислените женски създания от фолклора – русалки, самодиви и сирени, които пленяват и погубват мъжете. Те имат същите тези спорни качества...както и най-често - дълги, руси коси. Затова не е по никакъв начин чудно, че сходно на тях русокоските са превъзнасяни и ненавиждани. Много мъже се усещат изцяло безпомощни пред половата мощ на жената-изкусителка, облик залегнал надълбоко в подсъзнанието им. Страхът ги кара да излизат с контра причини: „ Блондинките са глупави, лекомислени и развратни ”. А глупави значи не толкоз рискови.

Не е изключено обаче точно митът за ниския разсъдък на русокоските да притегля по този начин мощно мъжете. С такава партньорка, те се усещат по-уверени, по-умни и способни, което ги кара да се вживяват в ролята на покровители и гъделичка самолюбието им.

И въпреки всичко има ли нещо правилно във вицовете за русокоски
Един от митовете за русокоски обаче – несъразмерната им угриженост за външния тип или другояче казано суетност, има своите действителни учредения. Само тези дами, които са подготвени да посветят доста време, пари и старания могат да си останат за дълго русокоски. Изрусената коса изисква доста грижи – от постоянното посещаване на фризьорския салон до ежедневното потребление на поддържаща козметика. Ето за какво, не е по никакъв начин чудно, че на една огромна част от русокоските не им остава време да се занимават с нищо друго с изключение на със личната им хубост.

Продължава: Митът за русокоските - I част
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР