Не е тайна, че отношенията в семейството на примата на

...
Не е тайна, че отношенията в семейството на примата на
Коментари Харесай

Скандално интимна тайна за семейството на Алла Пугачова

Не е загадка, че връзките в фамилията на примата на съветската сцена Алла Пугачова напълно не са идилични. Голямата й щерка Кристина Орбакайте от брака на певицата с литовския цирков актьор Миколас Орбакас не е била във екстаз от раждането на близнаците Хари и Лиза, нейни доста по-малки брат и сестра от брака на майка й с Максим Галкин. Още повече, че 49-годишната Кристина има щерка Клавдия на 8 години, която е по-голяма от своите вуйчо и вуйна.

Обикновено Орбакайте не приказва за новото семейство на популярната си майка, само че наскоро направи изявление, от което е видно, че тематиката за децата е била обсъждана в роднински кръг.

„ Вкъщи въпросът за сурогатното майчинство е повдиган доста пъти, само че аз бях срещу. Майка ми не умее да бъде същинска майка, по тази причина не ми се искаше Лиза и Хари да изпитат дефицита на нейната обич и внимание, както в миналото аз “, признава Кристина.

Когато била дребна, тя рядко виждала прекомерно ангажираната си майка. Сега Алла има опция да поправи грешките от предишното и с наслада го прави, посвещавайки цялото си време на близнаците.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР