Не е тайна, че двойките, които се развеждат, имат лоша

...
Не е тайна, че двойките, които се развеждат, имат лоша
Коментари Харесай

5 причини защо да излизате с разведен мъж

Не е загадка, че двойките, които се развеждат, имат неприятна известност, а да излизането с разведен мъж или жена постоянно е считано за тематика табу. Това е по този начин, тъй като за множеството хора разводът значи неуспех, злополучие, покруса, неприятни борби за настойничество, още по-неприятни парични проблеми и непримирими разлики. Някои дами даже се стряскат от концепцията да се срещат с разведен мъж, като че ли той е нещо като развалена стока. Но това не би могло да бъде по-далеч от истината.

Ако сте в търсене на господин Правилния, не отхвърляйте опцията да изберете разведен мъж.

Не всеки открива любовта от първия път, само че това не го прави по-лош от останалите. Има доста плюсове, когато става въпрос за среща с разведен мъж, тъй че помислете дали да не отворите хоризонтите си по метод, по който не сте мислели до преди.

Ако обмисляте да се срещате с разведен мъж, ето няколко общи аргументи да го извършите! Но не забравяйте, че обстановката на всеки мъж е неповторима за него.

Приемете тези аргументи като мотивация да го преследвате, само че въпреки всичко знайте, че ще би трябвало да научите повече за вашия мъж, преди да приемете, че те се отнасят за него.

 5 аргументи за какво да излизате с разведен мъж 5 аргументи за какво да излизате с разведен мъж

Осъзнава грешките си от предишното

Ако сте се срещнали с разведен мъж, който се е върнал в областта на запознанствата, евентуално той се е поучил от предходната си връзка и е израснал от този момент.

Разбира се, той не би желал още веднъж да допусне същите неточности и да премине през втори бракоразвод. Той е размишлявал върху минусите си и в този момент се пробва да се оправи по-добре. Не мислете, че за него е елементарно, изключително в случай че е претърпял огромно отчаяние в любовта.

 разведен мъж 5 аргументи за какво да излизате с разведен мъж

Той може да поддържа връзка

Мъж, който е минал през несполучлив брак, евентуално е минал през доста сложни диалози и тежки полемики в предходната си връзка.

Не му е непознато да бъде уязвим и да практикува открита връзка, което го прави съвършен претендент за нов сътрудник. В края на краищата връзката е значима част от слагането на граници и подхранването на здрава връзка.

Той не се опасява от обвързване

Разбира се, един разведен мъж към този момент е правил всичко допустимо да се обвърже и не се е получило, само че това не го стопира! Въпреки проваленото си обвързване, той се връща на сцената за запознанства, тъй като е подготвен да се отвори за любовта и да опита още една сериозна връзка.

Той е решен да сътвори мощна връзка

Разведените не се връщат на полето на запознанствата, с цел да играят игри. Те са били там и са създали това. Приемат връзките си доста съществено, тъй че не губят повече време.

Ако търсите някой, който ще премине към същината и ще влага в построяването на връзката ви, разведеният мъж може да е точният сътрудник за вас.

 разведен мъж 5 аргументи за какво да излизате с разведен мъж

Открито приказва за своите стремежи и потребности

Тъй като разведените мъже не желаят да губят време за следващата си несполучлива връзка, те могат да бъдат много откровени във връзка с желанията си.

Те знаят по какъв начин наподобяват потребностите им и са откровени за намирането на сътрудник, който да ги задоволи. Това значи, че той също ще оцени вашата неприкритост по отношение на желанията и потребностите ви. Всичко, което би трябвало, е да бъдете почтени един с различен.

Разбира се, още веднъж вършим уточнението, че човек с човек не си наподобява и че излизането с разведен мъж не носи 100% гаранция за сполучлива връзка. Важно е също по какъв начин са завършили предходните му взаимоотношения, повода за раздялата, а и също намесени ли са деца. Просто концепцията тук е, че би трябвало да момент да оставим клишетата настрани и да излезем отвън общоприетите рамки. Само по този начин ще осъзнаем, че в реалност сходен вид връзка може да има доста повече плюсове, в сравнение с вие самите си представяте.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР