Не е само прехвърляното на язовирната стена. Не е коректно

...
Не е само прехвърляното на язовирната стена. Не е коректно
Коментари Харесай

Волен Сидеров: За всяко нещо вината се прехвърля на "Атака"

Не е единствено прехвърляното на язовирната стена. Не е правилно това държание. Става дума за заплаха за хората. Тази стена се нуждае от ремонт за милиони, които регионалната администрация ги няма. Това се трансферира на Атака. Подписаната заповед е от Деница Николова, на която ще желая оставка. Но тя преди 2,3 месеца ми изпрати писмо, че би трябвало да напусна пространствата на Врабча 1.

В тези министерства работят хора, които имат отношение и когато чуят „ Атака” стартират да вършат нелепости. Ние, които се водим ръководещи и ни сочат с пръст го отнасяме”, сподели по отношение на прехвърлянето на язовирна стена „ Бели Искър” към регионалният шеф, Волен Сидеров в „ Офанзива с Любо Огнянов”.

„ Всички игри на компании и концесионери, би трябвало да се осветляват, тъй като те пречат на ръководещите. Ще се обърна към премиера, тъй като той е този, който може да оправи тези дейности. Нека се намеси и направи каквото би трябвало, с цел да се промени този министерски акт. Напоследък има доста съществени възражения за случая в Банско. Ако аз бях в министерството нямаше да подпиша това решения. Може би по тази причина там, където имаме човек на Атака, там незабавно се вижда нахлуване и опит за дискриминиране. Разговаряхме с господин Цветанов, той не ми сподели нищо несъмнено. Оказва се, че той е кадровика на държавата”, сподели още водачът на „ Атака”.

„ Вота за съмнение ще бъде за корупция. От публикация в „ Гардиън” потегли това, че България е най-корумпираната страна. Навсякъде този човек, който го споделя е на фотоси с Цветан Цветанов. Този, който клюки България е с първият в страната. В същото време като се видят дали му е направена забележка какво написа за страната ни”, попита Волен Сидеров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР