Не е помощ, а мародерство - това не са действия

...
Не е помощ, а мародерство - това не са действия
Коментари Харесай

От партията на Петър Москов определиха тайния износ на оръжие от правителството на Петков като мародерство

Не е помощ, а мародерство - това не са дейности на виновни политици, а на търговски спекуланти. Това се споделя в позиция на управлението на Консервативно обединяване на десницата (КОД), което афишира, че е възмутено от следващите разкрития след публикацията в " Ди Велт ", съгласно която България избавила Украйна с скришен експорт на оръжия.
 
" Поредната неистина в България беше разобличена  от обява в западна медия. Докато свободният свят се активизира да помогне на вероломно нападнатата от Путин Украйна, български управленци са обезпечили пазар и големи облаги за оръжейни компании на Държавна сигурност и съветска петролна компания. Действията им са били секрети, тъй като българските политици са работили меркантилно и подмолно и с решенията си са осигурили  големи облаги за частни, фирмени ползи. Това не са дейности на виновни политици, а на търговски спекуланти ", пишат КОД.
 
Ето какво още се споделя в позицията на партията:
" Същите тези политици не поставиха старания да защитят националното достолепие на България и да я подредят до страните, застанали уверено против агресора и подкрепили правото на Украйна да отстоява независимостта си. Напротив с нерешителното и двусмисленото си обществено държание позволиха българското общество да бъде безнаказано манипулирано от съветски враждебни уеб сайтове, които постановиха усещането, че българите не са солидарни със свободния свят.
Няма по-голямо политическо закононарушение от това да използваш властта си, с цел да унижиш личните си жители, трансформирайки ги в европейски новобранци и по едно и също време с това подмолно да прокарваш частни търговски ползи и да лобираш за облагите на задгранична вражеска петролна акция. Точно това направи държавното управление на Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България, Има Такъв Народ и вдъхновителя на обединението им, президента Румен Радев ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР