Не е нужно да си Шерлок Холмс, за да определиш

...
Не е нужно да си Шерлок Холмс, за да определиш
Коментари Харесай

8 неща, които обувките ви могат да ви кажат за един човек, дори и да не казват нито дума

Не е нужно да си Шерлок Холмс, с цел да определиш характера на чужд. За да извършите това, демонстрират изследванията, просто погледнете обичания му чифт обувки. За това какво още можете да научите за човек по неговите обувки или ботуши и какви асоциации имат хората, когато погледнат нашите маратонки, ще разкажем в тази публикация.

1. Ярките обувки се носят от екстроверти и хора, които зависят от мнението на другите.

По предписание хората, които носят крещящи обувки или ботуши в пъстри цветове, се възприемат като екстроверти и това постоянно е целесъобразно. Тези желания обаче могат да алармират и за психически проблеми. 3

Хората, които са склонни към тревожна обвързаност – положение, при което човек зависи от утвърждението на другите и е податлив към безпокойствие – е по-вероятно да изберат ярки, необикновени обувки. По този метод те се пробват да затворят потребността си от внимание и грижа.

2. Обувки в неутрални цветове и шарки постоянно се избират от хора, които заобикалят интимността.

Тези, на които им е мъчно да изградят близки връзки и които не обичат да влагат в тях, нормално не се интересуват доста от това по какъв начин се възприемат от другите. И по тази причина рядко носят нови и някак привличащи вниманието обувки, предпочитайки по-неутрални разновидности.

3. Тези, които обичат практичните обувки, елементарно могат да станат душата на компанията

Хората, които не преследват марките, като тези, които носят практични обувки без “показност ”, наподобяват на другите по-дружелюбни и по-щедри. Но тези, които носят, да вземем за пример, обувки с остри пръсти, надали ще станат душата на компанията – извън такива хора наподобяват недружелюбни.

4. Хората, склонни към промени в настроението, постоянно носят високи токчета или остри пръсти.

Проучването откри, че носенето на обувки с високи токчета и обувките с изострен връх не се свързват със постоянна и сигурна персона. Ето за какво не би трябвало да носите такива модели за изявление в сериозна компания.

Такъв избор може да сътвори усещането, че претендентът не знае по какъв начин да взема осведомени решения и е податлив да работи под въздействие на страсти. Което значи, че не можете да разчитате на него.

5. Високите ботуши постоянно се избират от сложни за другарство хора.

Хората, които носят високи обувки, не наподобяват доста приятни за другарство. Така че, като носим тези обувки, ние неумишлено построяваме граници и отблъскваме другите. Показателно е, че дизайнерите на костюми избраха тези обувки за Дженифър Лопес във кино лентата “Hustlers ” (2019). В тази картина Джей Ло играе лъжец.

6. Хората, които се разхождат с изтъркани обувки, имат необятни възгледи за живота.

Свободомислещите хора постоянно се обличат като хипита – носят евтини, опърпани обувки, които, в случай че въобще са били ремонтирани, само че не по най-хубавия метод. Такива хора могат да се видят в остарели, износени маратонки или елементарни джапанки, даже и на съществено събитие.

Кристен Стюарт, да вземем за пример, незабавно след премиерата на кино лентата “Sils Maria ” смени обувките си от елегантни стилети с очевидно износени маратонки. Вероятно, в случай че реши да отвори лична компания, щеше да се окаже много демократичен началник.

7. Хората, които носят чисти, само че не нови обувки, основават усещане за проведени и надеждни.

Хората, които непрекъснато носят едни и същи обувки, основават чувство за съзнателни и умеещи вярно да ръководят времето си. Но единствено в случай че обувките или ботушите им са усърдно почистени и не наподобяват като за ремонт.

8. Хората с въображение са склонни да избират цветни обувки.

Участниците в един опит преценят хората само по фотоси на обувките им на екрана на компютъра. И учените направиха забавно наблюдаване: хората, които изпратиха фотоси на ярки обувки на изящен, а не на безпристрастен декор, бяха с по-голямо въображение и развито възприятие за хубост.

Оказва се, че не би трябвало да им се предлага рутинна работа: те толкоз доста се стремят към многообразие, че могат да провалят „ скучна “ задача.

Какви обувки предпочитате да носите? Съгласни ли сте с резултатите от проучванията, разисквани в нашата публикация?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР