Не е непременно необходимо да си в парламента, за да

...
Не е непременно необходимо да си в парламента, за да
Коментари Харесай

Караянчева: Не е необходимо да си в парламента, за да правиш политика |

Не е безусловно належащо да си в Народното събрание, с цел да правиш политика. Но е належащо да не си самичък, да разчиташ на съидейници и симпатизанти.

Това написа някогашният ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева, която. Караянчева.

Ето какво написа тя във Facebook: 

Приятели,

Както към този момент несъмнено знаете, след преразпределението на мандатите ГЕРБ остава без представител от Кърджали. Макар да е още веднъж втора политическа мощ в района. Следизборното судоку изпраща в Народното събрание четирима представители на Движение за права и свободи и един на „ Възраждане “/със 700 гласа/ – несъмнено странна композиция.

Този резултат наподобява обезкуражаващ за тези от вас, които не жалиха сили в акцията и не се уплашиха от заканите и репресиите на служебното държавно управление. Десетки наши симпатизанти бяха привиквани, предупреждавани, карани да подписват протоколи. Някои от тях реагираха остро и натискът единствено ускори желанието им да се борят. Други се уплашиха и се отдръпнаха.

На първите желая надълбоко да благодаря. За смелостта, за лоялността, за работата и напъните, които хвърлиха.

Чака ни тежка зима, висока инфлация, продължаваща пандемия, плашещи сметки за ток… Изобщо, „ съвършена стихия “ от рецесии. Ще би трябвало да се грижим едни за други, да се поддържаме и да си вдъхваме сили, с цел да се оправим. Най-вредното в този момент би било да унием, да се обезкуражим, да наведем глави, да се скрием.

Напротив, горе главите. Не е безусловно належащо да си в Народното събрание, с цел да правиш политика. Но е належащо да не си самичък, да разчиташ на съидейници и симпатизанти.

Знаете къде можете да ме намерите. Вратите на офиса на ГЕРБ остават необятно отворени. Не знам за " смяната ", само че ние несъмнено продължаваме.

Това е ситуацията!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР