Не е необичайно звездите да искат да запазят личния си

...
Не е необичайно звездите да искат да запазят личния си
Коментари Харесай

Звездите, които успяха успешно да скрият новината, че ще стават родители

Не е извънредно звездите да желаят да запазят персоналния си живот в загадка. Не е извънредно и да разбираме за значими случки в живота им, откакто те са се случили. Ето кои звезди съумяха сполучливо да скрият новината, че ще стават родители.

Иги Азалия

Анна Курникова и Енрике Иглесиас Снимка: Getty Images

Най-прясната звезда, която съумя да опази бременността си в загадка до последно е австралийската рапърка Иги Азалия. Докато всички смятаха, че певицата не се появява на обществени места поради пандемията, тя е криела забавна загадка, която разгласи на 10 юни в Инстаграм „ Имам наследник! “ Рапърката прибавя, че е чакала точния миг, с цел да заяви новината, само че все не намирала. Иги не оповестява повече детайлности като дата на раждането, име на бебето и кой е неговият татко.
Иги Азалия разкри, че е станала майка "Обичам го безпределно ", написа певицата в Инстаграм
Анна Курникова и Енрике Иглесиас

Анна Курникова и Енрике Иглесиас Снимка: Getty Images

Бивашата тенисистка и испанския артист посрещнаха на бял свят близнаците Луси и Николас през декември 2017 година Новината беше същинска изненада за почитателите на звездната двойка, тъй като никой не беше заподозрял, че Анна е бременна. Почти същото се случи и с третото им дете, което се роди при започване на тази година с разликата, че Анна беше изловена от папараци с наедряо коремче.
Енрике Иглесиас сподели третото си дете. Момиченце е! Щастливата майка Анна Курникова също показа фотоси от родилната зала!
Ева Мендес и Раян Гослинг

Анна Курникова и Енрике Иглесиас Снимка: Getty Images

Холивудската двойка не обича да споделя интимни детайлности от персоналния си живот с публичността по тази причина и с двете им деца те съумяват да опазят тайната за бременността на Ева съвсем до края. Двамата имат две дъщери – Есмералда и Амада.
Детето на Ева Мендес я нарисува със синя коса. Вижте по какъв начин Не съм спортувала от 2 месеца, само че се пробвам да съм занимателна майка, показа актрисата
Меган Фокс и Браян Остин Грийн

Анна Курникова и Енрике Иглесиас Снимка: Getty Images

Меган освен пази в загадка третата си бременност, само че и кой е бащата. Тогава тя е разграничена със брачна половинка си Браян Остин грий, с който съвсем стигат до бракоразвод. След няколко дни на нестихващи клюки излиза наяве, че в действителност бащата е Браян, с който тя се събира по време на бременността. За страдание, двамата са отсрочили неизбежното, тъй като през май тази година те се разделиха.
Две трагични раздели раздрусаха Холивуд: На Меган Фокс и на Джейми Кинг На пръв взор здрави и продължителни бракове се разпадат след години обич и няколко деца
Бионсе и Джей Зи

Анна Курникова и Енрике Иглесиас Снимка: Getty Images

През 2011 година Бионсе афишира огромната вест по време на присъединяване си на Наградите на МТВ. До този момени никой не предполагаше, че гласовитата американка чака бебе. По това време тя към този момент е в пети месец от бременността.
Бионсе е пред сключване на контракт с „ Дисни “ за 100 млн. $ Певицата ще взе участие в саундтрака към кино лентата „ Черната пантера 2 “, чиято премиера се чака да е през идната година, както и в още два блокбъстъра
Адел и Саймън Конеки
Анна Курникова и Енрике Иглесиас Снимка: Getty Images

Когато през 2012 година Адел минава по аления килим на премиите Брит никой не допуска, че тя към този момент е бременна. Новината става ясна едвам два месеца преди да роди сина си Анджело.
Култовата фотография е забелязана 11 милиона пъти: Как отслабна Адел? Какво е Sirtfood diet и какво се яде на този режим?
Вижте още кои звезди съумяха да запазят бременността си в загадка (почти) до края в Ladyzone.bg.
Звездите, които резервираха бременността си в загадка (почти) до края Ето кои звезди съумяха сполучливо да скрият новината, че ще стават родители
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР