Не е моя грешката, че не може да се класираме

...
Не е моя грешката, че не може да се класираме
Коментари Харесай

Боби Михайлов: Не е моя грешката, че не можем да се класираме на голямо първенство

Не е моя грешката, че не може да се класираме на огромен конгрес. В една подготовка взехме 24 точки и отново не успяхме…, само че поемам отговорност в ролята си на президент. Това сподели в изявление за Българска национална телевизия президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.

Днес Михайлов чества своя 60-годишен празник.

“60 години са доста време. Със сигурност съм по-мъдър от преди 10. Големите триумфи? Трите купи с Левски през 1984 година, по-късно класирането за първия ми огромния конгрес в Мексико. Класирането в Съединени американски щати, голът на Емо на “Парк де Пренс ”, дузпите против Мексико, елиминирането на Германия… Много неща има ”, показа той, представен от БГНЕС.

“От ул. Кърниградска, през ул. Иван Асен II, та до базата в Бояна, се стига с доста работа, с опит. С абсорбиране от знанията от по-големи и опитни. Имал съм опция да бъда четири години заместител на Иван Славков, година съм бил и зам. министър на спорта. Аз съм си минал по пътя. “За максимален триумф считам построяването на тази база, без нито една стотинка държавна пара. БФС е бил финансово постоянен. Всяка година сме имали по-голям бюджет, макар некласирането на националния тим. Един президент може да обезпечи условия на своите чиновници и национални тимове ”, похвали се някогашният вратар.

“На всички 22-ма от Световното в Америка, аз съм дал работа на разнообразни равнища във футбола у нас. Били сме добра сплав като тим, а след това и като управление. На никой не се дразня, че приказва неприятно за мен. В България съумелите хора не ги харесват. А аз считам, че съм много съумял човек. Групата ни е тежка и можем да се надиграваме с тези тимове. Всяко нещо си има своя край. Имам мандат още три години. Надявам се да работим за хората, които ме избраха демократично за пети път. За 65-ата годишнина, нека съм жив и здрав, а тогава може да си приказваме за лов и лов на риба ”, приключи Борислав Михайлов.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР