Не е лесно да си родител, а още по-малко да

...
Не е лесно да си родител, а още по-малко да
Коментари Харесай

От кои зодии са най-лошите бащи?

Не е елементарно да си родител, а още по-малко да си татко. Не е прелестно, само че би трябвало да си го кажем - от някои хора не стават толкоз положителни татковци. Това, което би трябвало да знаете, че можем да разпознаем бащинските умения по зодиакалния знак. Разбира се, тук не става дума за клинична диагноза, а за това, че някои присъщи черти на дадените  не дават отговор на положителните ни показа за бащинство. Вижте кои са те: 
Козирог
Козирозите са традиционалисти. Те мъчно демонстрират страстите с децата си и наподобяват сурови и прецизни. Те желаят децата им да бъдат борбени хора, които не демонстрират недостатъци и до момента в който порастват децата им може да не го правят оценка въобще. Но Козирозите могат и да бъдат практични, лоялни и децата им са научени да възнамеряват дълготрайно.
Лъв 
Бащите Лъвове могат самите те да бъдат деца. Трудно им е да балансират палавост и дисциплинираност и постоянно изпадат в крайности и децата им се усещат некомфортно от внезапната промяна на настроения. Те са и супер прочувствени и реагират на всичко, което се случва. Те, също по този начин, могат да бъдат мощно защитнически настроени и великодушни, от което децата им единствено печелят.
Риби
Рибите са мощно комплицирани в този свят, те имат потребност да подредят първо себе си и живота си. Ако обаче преди този момент имат деца, те прожектират объркването и хаоса си върху тях. Децата им ги възприемат като една непрекъснато променлива мъгла или заблуда, на която не могат да разчитат. Но по тази причина пък те са изобретателни мечтатели с децата си.
Водолей
Бащите Водолеи избират да отделят време и сила на дела, с които да оказват помощ на света, в сравнение с децата си. Винаги ще има нещо по-важно от децата, което да лишава вниманието на Водолея от тях. Освен това, те не демонстрират страстите си и могат да се усещат студени и нереагиращи от децата си. Но Водолеите могат да научат децата си, че от нас зависи да построим един по-добър свят!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР