Не е лесно да разберете, че вашата половинка ви изневерява.

...
Не е лесно да разберете, че вашата половинка ви изневерява.
Коментари Харесай

Мъж пропътува 2 хил. км, за да види любимата, но изживя шок

Не е елементарно да разберете, че вашата половинка ви изневерява. За страдание този млад мъж трябваше да разбере по най-нелепия метод, че това се случва зад тила му.

Действието се развива в Китай. Млад мъж пропътува 2000 километра, с цел да изненада половинката си, с която не са се виждали известно време. Тя имат дълга връзка и живеят в един град. Но откакто приключват учебно заведение, момичето отпътува да учи в другия завършек на страната.

Момчето решило да ѝ направи дребен подарък за рождения ден. В последна сметка, той самичък получава неприятна " изненада ".

След като се преоблича в костюм на мечка, той отишъл да търси приятелката си в търговски център. Когато я открива обаче, той въобще не бил благополучен от тази среща.

Момчето видяло приятелката си в обятията на чужд мъж.

Той дълго стоял и ги следил. В един миг момичето поглежда към него, тъй като усеща прикования му взор, доближава се и вижда, че това е приятелят й. Но към този момент е прекомерно късно.

Тя съумява да го догони и даже се пробва да изясни обстановката, само че огорченото момче даже не желае да чуе какво има да му споделя.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР