Не е лесно да разберем какво искат мъжете, тъй като

...
Не е лесно да разберем какво искат мъжете, тъй като
Коментари Харесай

Дали си от типа жени, които мъжете желаят?

Не е елементарно да разберем какво желаят мъжете, защото те всички са разнообразни. Но без значение в каква категория попада даден мъж, има общоприети неща, които той търси у една жена. Ти от вида жена, която мъжете харесват ли си? Всички ние желаеме да бъдем обект на предпочитание – дамата, за която всички мъже приказват и мечтаят и с която желаят да бъдат. Всички ние желаеме да бъдем преследвани и мъжете да ни се възхищават и да ни правят оценка, да почитат нашия външен тип, персона и достижения.

И по този начин, какво желаят мъжете от една жена и дали тази жена си ти? Първото и най-важно нещо, което би трябвало да запомниш е:

Бъди същинска – бъди такава, каквато си в реалност, е вместо да се опитваш да бъдеш каквато си мислиш, че хората желаят да бъдеш. Много е елементарно да различиш същинския човек от подправения и едно главните неща, които отблъскват мъжа е жена, която не е себе си и има подправено лъчение.

Бъди уверена: За мъжа няма нещо по-привлекателно от уверена жена, която ще усеща комфортно и щастливо в личната си кожа. Жената, която се усеща добре е жена, която най-вероятно има глава на раменете си и е рационална, съсредоточена и с добра посока в живота. Ако дамата не е уверена в себе си, мъжът не вижда причина да има убеденост в нея и няма да желае да губи времето си с жена, която ще би трябвало непрекъснато да успокоява прочувствено.

Обличай се съвременно: Скъпите облекла не да най-важното за един мъж, само че за една жена е значимо да наподобява добре. Жена, която се облича съгласно модата най-вероятно е съумяла и се награждава с обич и самоуважение, по тази причина мъжете ще се отнасят към нея със същата обич и почитание. Бъди в крайник с стилните трендове и поддържайте добър външен тип. Това освен ще притегля мъжете към теб, само че и ще те накара да се чувстваш добре, а това е най-важното нещо! И помни – обличай се секси, само че и изтънчено и постоянно оставяй нещо на въображението.

Показвай своя разсъдък – Красивото лице и стройната фигура не са задоволителни, с цел да привлечеш мъжете. Много значимо е дамата да е умна, а мъжете желаят да са с дами, с които има защо да си приказват и които биха ги научили на нови неща. Всеки човек е неповторим, има някаква гении и по-голям разсъдък от другите в избрани области, по тази причина не забравяй да покажеш тази своя страна, с цел да демонстрираш, че предлагаш „ цялостен пакет ” – прелъстителен външен тип, смесен с интелектуални изненади. Сподели заниманията си и нещата, които си научила от живота, и му покажи, че преди да те срещне е пропуснал доста неща!

Бъди сладка и женствена – Добре, през днешния ден дамите са по-независими и желаят да градят кариера, само че това не значи, че желаеме да предадем женствеността си и да я забравим. Жените са деликатни създания – ние сме сладки и даряващи, и е значимо мъжете да виждат тези качества у една жена. Не е уязвимост да покажеш на един мъж, че си сладка и грижовна – въпреки всичко мъжете мечтаят да се прибират в къщи при такава жена, която ще го посрещне с обич, сладка женствена усмивка и ще се погрижи за него. Никога не губи специфичната си женственост – покажи му сладката си и сантиментална страна.

Казвай му какво искаш – изцяло разбираемо е да искаш мъж, който ще се държи с теб прелестно, без да е належащо да му даваш указания по какъв начин да го прави. Запомни, че в никакъв случай не би трябвало да занижаваш стандартите си по отношение на това. Но би трябвало да имаш поради, че мъжете не могат да четат мислите ти, а също така ние дамите сме прочувствено непредсказуеми и не е елементарно да се разбере какво мислим и желаеме. Мъжете харесват дами, които са задоволително мощни и уверени, с цел да кажат какво желаят. Те желаят да доставят наслаждение на дамите, по тази причина не се опасявай да разкриеш какво е значимо за теб.

Запази обаянието си – това не значи да стъпваш по яйчени черупки, до момента в който непрекъснато мислиш по какъв начин изглеждаш. Трябва да изпитваш безспорна сигурност във връзката си, с цел да знаеш, че мъжът до теб ще те обожава и няма да поглежда други дами, даже и когато не си в най-хубавата си форма. Това обаче не значи, че би трябвало да забравиш нещата, която са били значими за теб преди. Обикновено връзките стартират да се разпадат, когато един от двамата спре да обръща внимание на дребните неща, като да вземем за пример дребните романтички жестове или разкрасяването поради колегата. Така че, не забравяйте дребните неща и запазете самоувереността си като се грижите за себе си. По този метод вашият обичан ще продължи да ви обича!

Харесвай тялото си – мъжете обичат дами, които харесват телата си. Жена, която се усеща добре в тялото си и знае, че е красива е извънредно секси и атрактивна за мъжете, които ще бъдат нетърпеливи да се срещнат с нея. Затова би трябвало да изградите физическата си убеденост и да изтъкнете най-хубавите си черти. Опознай себе си и открий най-силните си физически страни, с цел да ги представиш пред света. Ако мислиш, че някои елементи от тялото ти се нуждаят от помощ, по-добре направи нещо по въпроса, вместо да се оплакваш.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР