Не е лесно да растеш под светлината на прожекторите. Когато

...
Не е лесно да растеш под светлината на прожекторите. Когато
Коментари Харесай

Цената на детската слава: Даниел Радклиф, Маколи Кълкин, Майли Сайръс за ужаса да си звезда от малък

Не е елементарно да растеш под светлината на прожекторите. Когато актьорите стават известни още като деца, за тях е мъчно да се схване кое е обикновено, кое не и изобщо какъв е същинският свят. 

Някои от огромните имена на киното, станали известни още като хлапета, имат своите разкази по тематиката и повярвайте ни, не са по никакъв начин леки. Ето част от тях:

Даниел Радклиф

Актьорът е дете, когато става звезда с ролята си на Хари Потър. Преди време той бе споделил, че е развил параноидно положение, в което е имал възприятието, че непрекъснато е следен на обществени места. Затова протегнал ръка към алкохола. " Най-лесният метод да не помни, че аз съм аз, и да престана да мисля, че ме следят, беше да се напия. Но когато се напивах, хората започваха да ме гледат още повече и тогава просто пиех още, с цел да стана мъртво пийнал и да ги пренебрегвам ", споделял е артистът. Той към този момент е скъсал с алкохолната си взаимозависимост, въпреки че пътят е бил много сложен.

Виж още: Коя ще е новата Саманта в " Сексът и градът "? Ще има ли транссексуална в компанията на Кари Брадшоу?

Маколи Кълкин

Актьорът става прочут във всяко кътче на света с ролята си в " Сам у дома ". Славата обаче не му понася и прибягва към опиатите. Той даже има две повдигнати обвинявания поради владеене на неразрешени вещества. " Понякога просто си играех с огъня, по този начин разпусках. Междувременно не вървях на никакви рехабилитации, стратегии или психолози. Никога не съм мислил, че ми би трябвало помощ ", споделял е той.

Виж още: Бионсе с рядко признание и невиждано фамилно видео

Мара Уилсън

Актрисата става известна с ролята си в " Мисис Даутфайър ". Тогава тя е на 6 години. Днес тя е публицист, публицист, дубльор. Преди години обаче избухва пред Гардиън: " Следващият път, когато някой, криещ се зад прякор, ми каже, че би трябвало да съм по-красива, ще го поканя да се забележим персонално и да ми го каже в лице. Аз ще му опиша какво е майка ти да почине пред очите ти поради рак. Ще му кажа какво е възприятието да си на 12 и да видиш свои голи колажи в интернет... "

Виж още: Как се трансформираха огромните звезди от паметния сериал " Под прикритие "

Линдзи Лоън

Актрисата стана известна с ролята си в " Капан за родители ". Останалото също е ясно - тя имаше огромни проблеми и с алкохола, и с опиатите. " Първият път, когато се видях в таблоид си споделих, че съм като Бритни Спиърс! Зарадвах се. Просто не знаех какво предстоеше ", спомня си тя.

Виж още: Григор Димитров най-сетне проговори за връзката си с Лолита: " Всички желаят да знаят пикантното "

Майли Сайръс

Тя стана известна с ролята си на Хана Монтана в сериал на Дисни. Когато продължи с кариерата си на реализатор, тя мина през доста крайни трансформации, само че не за тях съжалява. " Хората са шокирани от някои неща, които върших през годините. Трябва повече да ги шокира, че когато бях на 11 и 12 година, ми вършиха прическа и грим, слагах перука и слушах препоръките на възрастни мъже по какъв начин да се обличам ". 

Изображение: https://www.instagram.com/culkamania/
https://www.instagram.com/mileycyrus/
Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР