Не е измислица морето и щастието съществува“ е написал преди

...
Не е измислица морето и щастието съществува“ е написал преди
Коментари Харесай

28 идеи за маникюр в летните нюанси на синьото

„ Не е небивалица морето и щастието съществува “ е написал преди толкоз години Христо Фотев, а ние всяко лято си припомняме тези думи, с цел да преминем през летните дни с повече неспокойствие, лекост и ентусиазъм. И през днешния ден по този начин се потапяме в нюансите на морето, с цел да ги използваме за маникюра си, с цел да ни припомня за него, даже когато сме надалеч.

От ярките тюркоазени отражения през най-нежното небесно синьо до дълбоките води край някой залив – има толкоз красиви нюанси, с които да преобразим ноктите си, тъй като лятото има още с какво да ни изненадва. Независимо дали ще използваме един единствен цвят за всички нокти, или ще комбинираме няколко разнообразни и преливащи, маникюрът в синьо е толкоз морски, утопичен и открояващ се. Даден звук може да се употребява и единствено за украса върху безцветна основа под формата на талази (тенденция, която ви показахме предходната седмица), дребни цветя, звезди, изящни точки и всевъзможни други геометрични форми.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Melanie Graves (@overglowedit)

Синьото може да замести бялото при френския маникюр и даже още веднъж да се употребяват няколко негови нюанса един под различен. Добавяйки ослепителен резултат пък реализираме малко по-парти маникюр, в случай че ни чака щура почивка край морския бряг. Има толкоз доста способи да използваме синьото и през днешния ден може да ги видите в нашата изложба!

 
27 хрумвания за фестивален маникюр, с който лятото ще бъде още по-цветно

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР