Не е играчка самолетът, бронираната машина, фрегатата, това е гаранция,

...
Не е играчка самолетът, бронираната машина, фрегатата, това е гаранция,
Коментари Харесай

Патриотите искат наказание за Марешки, защото обидил Каракачанов

Не е играчка самолетът, бронираната машина, фрегатата, това е гаранция, че всички тези обществени права, които страната обезпечава, може да ги отбрани на територията на страната ни. Това разгласи от името на парламентарната група на Обединени патриоти Искрен Веселинов.

Коментарът е в отговор на изявлението преди този момент на водача на "Воля " Веселин Марешки против плановете на министъра на защитата Красимир Каракачанов, утвърдени от държавното управление, за закупуване на съществена бойна техника и нападките му в тази връзка към по-малкия съдружен сътрудник в ръководството.

"Обединени патриоти изрично поддържат боеспособността на армията и се надяват в Народното събрание да има консенсус не тъй като го желае НАТО или друга мощ, а поради отговорността пред сънародниците ни ", изясни Веселинов.

От парламентарната група желаеха и глоба за Марешки, тъй като от трибуната на Народно събрание си е разрешил обидни квалификации против министър Каракачанов.

"Следим креативните превъплъщения на Марешки, който през последните месеци прави остри пируети в политическото пространство, внезапно, както е бил натовец, става антинатовец, както е бил за рационализация, се оказва срещу, както е бил за бизнеса, се оказва бранител на пенсионерите ", означи депутатът.

По-рано Марешки съобщи: "Националната сигурност е доста по-заплашена от бедността и корупцията, в сравнение с от някакви външни фактори. Първо да се оправим с тези проблеми и по-късно, в случай че останат някакви пари, да ги даваме за непотребен разкош. Ние сме за оправяне живота в България, за вложение на тези пари в младото потомство, с цел да решим демографския срив. Когато останат пари, тогава да си купуваме първокласни играчки”, добави той.

Марешки се закани партията му да желае оставката на военния министър Красимир Каракачанов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР